Zeephockey, de sport voor echte venten!

Hockey is in! Veel heeft natuurlijk te maken met de schitterende resultaten van onze Belgische hockeyploegen, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Waar het vroeger (en misschien nog) een echte sport was voor de elite, bereikt het de laatste jaren toch het grote publiek. Voor ons, de redactie van Whatmatters mag het allemaal nog wel een beetje anders. We vonden het dan ook fantastisch toen we Soap Hockey ontdekten.

Dus, heb jij nog een paar gewrichtsbanden, meniscus, wat pezen of wat botten die je scheuren of breken wilt? Soap Hockey will it be! Een nieuw sportspel voor vrienden en familie – stiekem ook de viralsport voor het restant van deze zonnige zomer, en garantie op een abonnement op de spoedafdeling van de kliniek in je buurt! Have Fun!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Sonos pakt uit met de PLAYBASE

Tv kijken? Amper, altijd maar schrijven weet je wel. Maar als we ons dan ...

Saint Eve beschermheilige van de boho stijl!

Eerlijk we zijn gestopt met tellen, het aantal pop-ups is immers niet bij te ...

5 interieur missers als de vrouw van de dromen op bezoek komt!

Uiteraard is een mancave heel cool, maar een vrouw, nee die strik je er ...