3 peperdure hotelkamers om bij weg te dromen

Peperdure hotels? Jens heeft er al wat meer ervaring mee dan ik, rang en stand moet er zijn natuurlijk, maar dat er paleisjes van kamers zijn, dat staat natuurlijk vast. Nu zijn er natuurlijk lijstjes genoeg die deze hotelkamers in de spotlights plaatsen, maar daarmee weet je natuurlijk de drie favorieten van ons nog niet. Nee, wij hebben er nog niet geslapen en zullen dat waarschijnlijk ook nooit doen, maar in deze 3 hotelkamers zouden wij alvast graag een uiltje knappen.

Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Genève, Zwitserland

Ergens 80.000 dollar te veel liggen? Mooi zo, dan kan je welgeteld één nachtje betalen in dit Zwitserse tophotel. Volgens Elite Traveler is dit alvast de allerduurste hotelkamer ter wereld. Deze kamer neemt de hele bovenverdieping van het hotel in en je kan er genieten van een fabuleus zicht op het meer van Genève. Of je alle 12 kamers gaat gebruiken? Geen idee, maar je hebt ze wel en je treedt in de voetsporen van onder andere Bill Gates en Gorbachev.

1600x900-Royal-Penthouse-Suite---Imperial-Living-Room-lake-view-Med

Ty Warner Penthouse, Four Seasons, New York, Verenigde Staten

19653323

Een tripje naar New York en wat geld te besteden, dan is er niet veel beters te vinden dan deze kamer. Een machtig zicht op de skyline van Manhattan mag wat kosten toch? Het meest bijzondere aan deze kamer? Misschien wel de gouden bedsprei die je hier op je bed vindt? Of is het de persoonlijke butler, de chauffeur met de Rolls Royce of het 360° zicht op de stad?

cq5dam.web.1280.1280

Penthouse Suite, Hotel Cala di Volpe, Sardinië, Italië

Italië, we zijn er gek van en dan kan je niet beter zitten dan in dit hotel. Deze kamer kijkt uit over het water van de Costa Smeralda en overspoelt je onmiddellijk met Italiaanse charme. Geniet van de 3 badkamers, 3 terrassen en eigen wijnkelder en een eigen privé-zwembad.

Cala_di_Volpe_Hotel_CostaSmeralda_Suite_Premium_Bedroom_6

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

The renaissance of work van Fosbury & Sons

Nu hebben we bij Whatmatters de luxe om een beetje te werken als nomaden. ...

Dating-Tip: Zo vang je een cougar!

De tijd dat wij compleet zot liepen van cougars ligt wat achter ons. Been ...

Hosting door Fraai