Weekendmadeliefjes 32

Om met de browsegeschiedenis van een Whatmatters-redacteur om te kunnen, mag je alvast niet jaloers zijn als lief en moet je al eens wat vrouwelijk schoon kunnen verdragen.  Op onze zoektocht naar vrouwelijk schoon door de week komen we dan ook heel wat mooie bloemetjes tegen. We parkeren deze dan ook in een aparte map en gaan er op een luie weekendmorgen nog eens gezwind door. Daar wij dan ook niet egoïstisch zijn en alles voor onszelf houden delen we deze ‘Weekendmadeliefjes’ maar al te graag. Geniet ervan!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Italiaanse passie spreekt

Italië staat wat Whatmatters betreft gelijk aan kwaliteit, raffinement en stijl. Ok, ze kennen ...

“Here comes the hot Maya Stepper” copyright Ini Kamoze

Rekels van onze leeftijd kennen vast wel het zinnetje: “Here comes the hotstepper”, een ...

Leeuwin Lio houdt van dieren en modellenwerk…

Hoe we bij haar terecht gekomen waren? Goede vraag, gewoon toevallig eigenlijk. Af en ...