Zwevend in een piramide boven het water!

Nu hebben we hier bij Whatmatters al best wel wat verbluffende jachten gezien, maar weinig overtreffen de TETRAHEDRON. Een jacht, dat meer wegheeft van een Egyptische piramide die boven het water zweeft, kan je onmogelijk alledaags noemen…
160302150721-tetrahedron-super-yacht-10-super-169

Waanzinnig design

De ontwerper van dit jacht, de Brit Jonathan Schwinge heeft alvast een pareltje afgeleverd, dat zowel qua design als techniciteit wel heel bijzonder is. Het geheel lijkt – aangedreven door een onderwater torpedo – boven het water te zweven. Bij hoge snelheid tilt deze het yacht volledig uit het water, terwijl deze bij lagere snelheid wat lager zal hangen.
01a_Performance-
De torpedo beweegt zich voort via het lichtsysteem gekend uit de luchtvaart. Het volledige concept is geïnspireerd door de piramiden van Gizeh en is momenteel slechts een studie, of dit jacht er dus ooit effectief komt is nog maar de vraag.
160301114521-tetrahedron-super-yacht-super-169

Dobberen als een farao

6 passagiers kunnen alvast comfortabel verblijven op dit bootje, dat van voldoende ruimte op het dek voorzien is om te zonnebaden. Wat dit project moet kosten om te ontwikkelen werd niet gecommuniceerd, maar dat dit schip een fortuin moet kosten, staat alvast als een paal boven water.

Of je er wild van bent of niet, bijzonder is de Tetrahederon zeker en vast!
Tetrahedron-Superyacht_002

You May Also Like

Adidas Ultraboost 4.0 'Deep Burgundy'

Het eerste waar je aan dacht toen je je oogjes opende deze middag? Man, ...

Jurgen Lijcops smijt zich nu ook op vermouth!

Dat Jurgen Lijcops een feilloos gevoel heeft voor trends, dat is al langer bekend. ...

6 wijsheden die je helpen op weg naar rijkdom

De roebeltjes rollen natuurlijk niet zomaar binnen, althans bij ons toch niet. Een bepaalde ...

Hosting door Fraai