Zo vraag je een vrouw subtiel mee naar huis

Met een vrouw daten is tegenwoordig kinderspel en ze in je nest krijgen is al niet veel moeilijker meer, als we de geruchten mogen geloven toch, want wij zijn natuurlijk ondertussen brave huisvaders.

Wees direct

praten
Ben je een meer ‘traditionele’ dater, dan blijft er wel een moeilijk moment op het einde van de avond. Je bent helemaal gek van haar en je wil haar natuurlijk mee naar huis nemen en alle hoeken van de kamer laten zien, maar hoe pak je dat aan en loop je geen blauwtje?
Blijkt dat een subtiele, maar direct aanpak het best werkt. Geen rond de pot gedraai, of halfzacht gedoe! Fluister in haar oor dat het je geweldig lijkt even met haar alleen te zijn en of ze met je meewil. Uiteraard stel je deze vraag met het nodige zelfvertrouwen en begin je niet te stotteren, tenzij je effectief stottert natuurlijk, dan kan je niet anders.
Weet trouwens dat een beetje verlegenheid best schattig overkomt en dus in je voordeel kan spelen. Het moet je ook niet allemaal te makkelijk afgaan, want dan vertrouwt ze je voor geen haar. Lul dus niet te veel en niet te lang, maar kom gelijk to the point. Moest ze je toch wandelen sturen, dan heb je op zijn minst nog de tijd om op zoek te gaan naar aan andere prooi om mee naar je grot te slepen!
vrouw kijkt
Bron: Men’s Health

You May Also Like

Weinig geslapen vannacht? Zo kom je toch fris de dag door!

We hadden afgelopen weekend een zware editie achter de rug. Eén van de jongens ...

Goede voornemens? Die maak je zo!

Goede voornemens, iedereen maakt ze toch op het einde van het jaar? Gaan sporten, ...

Wetenschappelijk bewezen…waarom wij houden van een mooie billenpartij?

Mannen, bedank Whatmatters! De eerstvolgende keer uw vrouw, lief of maîtresse in een Franse ...

Hosting door Fraai