Zo maak je van seks met ijsblokjes een succes!

Op de Whatmatters redactie zijn er rond seks weinig taboes. Van kinderen en dieren blijf je af, al willen we voor dieren als het echt moet, misschien nog een uitzondering maken. Als jij en je paard gelukkig er van worden, wie zijn wij dan om het je niet te gunnen.
wallhaven-264917
Soit, hopelijk wordt het de komende dagen weer wat warmer en kan je weer met de ijsblokjes aan de slag. Op een ijskoude winteravond zouden wij het afraden, alhoewel, als we de specialisten van Men’s Health mogen geloven kan een beetje temperature-play, je seksleven een boost geven en je krijgt het er nog warm van ook.
Door de neuroreceptoren afwisselend te confronteren met warm en koud tijdens het voorspel, bouw je de spanning op en is het genot des te groter. Het enige wat je nodig hebt? IJsblokjes (en misschien een hoogst onsexy emmer, wil je achteraf niet als een dwaas staan dweilen,…)
An_ice_cube_in_a_girls_belly
De best practices met ijsblokjes:

  • Doe wat ijsblokjes in je schaal en glijdt er met eentje over de rug van je partner. Het zet haar zenuwen op scherp, waardoor ze veel meer van je aanrakingen zal voelen. Het ijsblokje richting haar erogene zones manoeuvreren verhoogt het genot. Denk aan de tepels en de dijen. Geen goed idee? Het ijsblokje in haar vagina proppen. Je hebt ongetwijfeld de film Dumb & Dumber gezien…
  • Breng wat honing aan op haar lichaam en lik dat af (je voelt je instant Yogi Bear) om vervolgens met je ijsblokje aan de slag te gaan. Ok, jij houdt er dan misschien wel maagpijn aan over, zij geniet. Deze koude schok geef haar  positieve rillingen.
  • Zuig op het ijsblokje en zak dan met je tong tussen haar benen. Zo voelt ze de warmte van je adem en hoofd en koude tegelijk. Zet die ruitenwissers maar aan!

 
Bron: Men’s Health

You May Also Like

Nieuwe hype: Laat de vagina schitteren als een unicorn!

Eerlijk, ons komen ze al bijna de strot uit die unicorns. Je kan Instagram ...

MR.STEVE de échte barbier uit Roeselare

Struinend over de Gentleman’s Fair doet de ware levensgenieter wel wat inspiratie op en ...

Goedmaakseks is GEEN oplossing!

Heb je weer eens kletterende ambras gemaakt en wil je het met een potje ...

Hosting door Fraai