Is zij een beest in bed? 7 tips waardoor je ze herkent!

Er is op onze redactie en onder de vrienden al wel eens met wat spek geschoten. Vooral als het gaat om veroveringen die we in onze betere tijd wel eens huiswaarts brachten. De ene in onze vriendenkring al wat meer dan de andere. Maar vrienden, wees gerust, namen noemen we ter bescherming van u én haar zeker niet. Het was dan ook niet altijd even simpel om net dat mokkel uit de kiezen waarvan je dacht de nacht van je leven mee te beleven. Soms komt een vrouw verlegen over, maar blijkt ze vervolgens een beest in bed te zijn. Stille waters, diepe gronden…weet je wel? En soms ontmoet je dat ongelooflijk knappe en wulpse ontembaar beest, maar blijkt ze in bed helaas de meest luie tijger van allemaal te zijn…en dan hebben we het nog niet eens over het al dan niet gebruik van scheermesjes. Maar kunnen we exact voorspellen hoe een vrouw in bed is?  Het zou het versieren in ieder geval een stukje makkelijker maken, nietwaar?

Helen Fisher, antropoloog aan Rutgers University, laat alvast weten dat het moeilijk te bepalen is. “Hoge hakken, blote jurkjes en uitdagende blikken zeggen weinig. Dit zijn enkel tekenen van haar intentie. Maar dit zijn geen signalen dat ze daadwerkelijk goed in bed is, en of ze bij jou past.” Aldus Helen. Maar aan welke signalen kan je dan wél zien dat ze goed is in bed? Daar gingen de mannen van Esquire alvast even achter!

1 We eten vandaag sushi! 

Adios besluiteloze dames. Een vrouw die weet wat ze wil, en een duidelijk antwoord geeft op een moeilijke vraag, is assertiever in bed. Vrouwen die goed zijn in bed nemen verantwoordelijkheid voor hun keuzes, en laten niets in het ongewisse.

Helen Fisher vat het als volgt samen: ”Seksuele voorkeuren van de mens zijn net zo gevarieerd als voorkeuren voor eten.” Ze gaat zelfs nog een stapje verder: ”Iemand kan bijvoorbeeld dol zijn op sushi, maar een hekel hebben aan pizza. Sommige vrouwen vinden het overheerlijk als er aan hun tepels gezogen wordt, andere vrouwen worden daar niet warm of koud van.” Tegenwoordig zijn vrouwen niet meer zo preuts en verlegen. ”Vroeger, toen vrouwen nog maar enkele bedpartners hadden, hadden ze geen flauw benul van hun seksuele voorkeuren,” zegt Fisher. ”Tegenwoordig zijn vrouwen veel meer ervaren en laten ze duidelijk merken wat zíj lekker vinden.”

2 Eet ze snel?

Heb je de date binnen, let dan goed op hoe ze met haar eten omgaat. Candida Royalle, producer van vrouwvriendelijke pornofilms, vertaalt het als volgt: ”Bekijk hoe zij haar vork gebruikt. Geniet ze van het eten? Proeft ze wat ze eet, of schrokt ze het naar binnen?” “Als ze langzaam eet, kan dat duiden op een voorkeur voor lange wilde nachten.” Kleine tip voor de heren die een lange wilde nacht willen koppelen aan een uitgebreid diner…laat die 7-gangenmenu op de kaart voor wat het is en zorg zlef voor het dessert!

3 Cold as Ice

Uit een wetenschappelijk onderzoek (wie betaalt dat?) onder leiding van Alan Hirsch, neuroloog en directeur van The Smell and Taste Treatment and Research Foundation in Chicago, blijkt dat de favoriete ijssmaak je meer over haar kan vertellen dan hoe ze er uitziet. Zo vind je misschien wel jouw ware bedpartner. De man onderzocht de favoriete ijssmaken van 720 personen, en correleerde dit aan hun partners’ favoriete ijssmaken en relatiestatus. Wat bleek…personen die koffie als favoriete ijssmaak hadden, zijn meer dramatisch, verleiden en flirten meer en passen het best bij aardbei-fans. Vanille-liefhebbers, erg emotioneel geladen, passen het beste bij fans van chocoladenoten-ijs. En diegene die gek zijn op mint-chocolate-chip-ijs, passen het best gewoon bij elkaar. Extra tip voor de heren…leidt ze bij de keuze van het dessert dus niet af naar de moelleux of crème brûlée…

4 Spiegeltje spiegeltje aan de wand

”Het eerste waar je op moet letten is of ze je spiegelt,” vertelt Michael Cunningham, professor sociale psychologie aan de Universiteit van Louisville. ”Wanneer ze jouw spreektempo en non-verbale gedrag nabootst, kun je zien of jullie seksuele gedrag ook matcht. Als zij zich langzaam beweegt en jij heel energiek beweegt, kan je de donder er op zeggen dat jullie een ander tempo in bed hebben.” Dit kan je ook merken tijdens jullie gesprekken. ”Als jij iets vertelt en zij direct van onderwerp verandert, is het teken dat jullie tijdens de seks ook minder aan elkaar zullen aanpassen” Niet onlogisch, wel?

5 Ontspannen

Helen Fisher komt ook hier met een doordachte theorie. “Jongere vrouwen zijn vaak net niet ontspannen genoeg om een orgasme te krijgen”. Oudere vrouwen weten wat ze willen en zullen je dit ook vertellen. ”Zij realiseren zich dat hoe vaker ze klaarkomen, hoe fijner dat ook voor de man is”.  Voor de iets oudere lezers  (of diegene die wel eens graag op een oude vélo rijden) is er ook goed nieuws. Tijdens de menopauze daalt het oestrogeen bij de vrouw, en heeft testosteron minder invloed. Dit zorgt ervoor dat vrouwen assertiever en veeleisender worden in bed, en velen van hen krijgen ook meer interesse in seks. Dus, moest je schoonmoeder je ineens strak tegen je gilet trekken, je weet hoe dit komt!

6 De kus

“De manier waarop je zoent zegt veel over hoe je in bed presteert,” aldus seksuoloog Ava Cadell. Kussen wordt dan ook wel eens de ‘gezichtspenetratie’ genoemd. Het draait niet alleen om je lippen…je moet je hele lichaam in de strijd gooien. Als ze tijdens het zoenen niet van je af kan blijven, en haar borsten tegen je aanduwt, dan weet je dat ze er wat van kan. De beste bedpartners maken een soort van dans van zoenen. Ze beginnen met kleine kusjes, likken over je lippen, zuigen aan je lippen, spelen ondertussen met je haar en dan zijn ze nog niet eens bij je tong in de buurt geweest, geeft Ava nog mee. Voor je dus zelf vol met je tong in de weer gaat, laat ze zelf op ontdekkingstocht gaan en ervaar of zij ook die wilde tijger is die je in haar wel ziet.

7 Dansen dansen dansen

‘De manier waarop zij danst’…Kraantje Pappie weet het al! Hier kan je inderdaad al afleiden hoe zij in bed presteert. ”Dansen lijkt op zekere hoogte op seks. Bij dansen komt veel energie kijken, zo kan je zien of zij fit is. Maar ik denk dat je aan haar danskunsten pas echt kan zien hoe het zit met haar zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.”, vertelt Helen Fisher. En of ze gelijk heeft!


Voilà, bij deze heb je alvast een aantal tips meegekregen die ervoor moeten zorgen dat jij met een wulpse tijger de lakens deelt. Uiteraard zijn er uitzonderingen die de regel bevestigen. Verhalen, anekdotes horen we graag…wie weet publiceren we ze wel anoniem!

 

You May Also Like

Stijlvol de gym in!

Een held: Dat ben je! De beslissing is genomen, je duikt de gym in. ...

Emma's Kitchen: healthy fast food

Restaurants, eethuizen en ontbijtzaken er kunnen er nooit teveel van zijn. Gelukkig wonen we ...

Zo maak je van seks met ijsblokjes een succes!

Op de Whatmatters redactie zijn er rond seks weinig taboes. Van kinderen en dieren ...

Hosting door Fraai