Welke Braziliaanse heeft mooiste kont(je)? Oordeel gerust zelf!

Als er één ding is waar Latijns-Amerikaanse vrouwen graag mee uitpakken zijn het hun rondingen wel. Celebs als Shakira en J.Lo zijn dan ook wereldsterren die meer bekijks dan gehoor hebben. Of durft er één man nu te verkondigen dat hij die mekkerende stem van Shakira sexy vindt? Neen, videoclip op, geluid af en genieten maar!

Het verwondert ons dan ook niet dat er heel wat verkiezingen zijn in dat werelddeel dat niet zozeer gaat om missen die prediken voor wereldvrede, een dansje doen of een interview moeten aangaan waar ze bij de eerste de beste makkelijke aardrijkskundige vraag de mist in gaan, maar wel gewoon ‘to the point’ beslissen…de schoonste kont wint! De verkiezing is vandaag, 14u plaatselijke tijd. Dus als je vanavond tegen 21u niets te doen hebt, surf dan naar www.missbumbumbrasil.com.br en wie weet bots je wel op een heerlijke livestream!

Miss Bumbum bijvoorbeeld. En we hoeven ons niet eens tot in Rio te verplaatsen om de kandidaten van 2017 te keuren. Onder het motto…’Zak over het hoofd en keuren maar’ heb je nu gedurende een paar minuten de sappige billetjes ter uwer beschikking. knijpen, euh, keuren maar!


 

You May Also Like

Belgisch model Michelle heeft een wel heel interessante verslaving

‘My AlterEgo has a lingerie addiction’ Of wij verslaafd zijn? Goh, we drinken al ...

Nathalie Beeckmans-Cop, Een veelzijdig Antwerps Topmodel

De lichtjes op de Schelde, den beiaard van den tore, mensen op ’n bank ,’n ons ...

Hosting door Fraai