Wie gaat er mee op kamp met Marisa Papen?

We zijn nooit echt Scouts- of Chiro-jongens geweest. Het idee te moeten overnachten in een tent, te koken op zelfgemaakt vuur, te wassen in een veel te koude rivier en naar het toilet te gaan op een plank boven een put ging ons iets te ver. Onze eerste reactie was dan ook neen, zelfs al gaat het hier om Marisa Papen, het nog niet zo lang geleden verkozen als mooiste Instagram-meisje. Helaas is haar Instagram (met zo’n 600.000 volgers) ondertussen helemaal opgedoekt omdat het te expliciet was.

15493240_1203926692988612_8089173990330796439_o

Maar onze nieuwsgierigheid was wel gewekt en dus gingen we verder op prospectie. Durfal Marisa trekt in september met enkele fotografen naar Portugal voor een heus fotografiekamp. Zo krijg je de kans om het Limburgs (naakt)model in vol ornaat voor je lens te krijgen. Marisa, die met haar ‘Plastic Sushi’-actie ook gekend staat als milieuactiviste,  organiseert dit kamp met fotograaf Lukas Dvorak. Plaats van het gebeuren, de Algarve in Portugal. Wilde stranden, rotsachtige kliffen, de typische Portugese architectuur zullen het perfecte plaatje worden om Marisa Papen (soms zelfs volledig naakt) te shooten. Het kamp is gericht op het creëren van kunstzinnige foto’s en dus enkel toegankelijk voor fotografen.


14691148_10154543155607141_7994017220377039423_n

Wij, redacteurs zijn dus niet uitgenodigd tussen 15 september en 21 september. Maar dat neemt niet weg dat wij wel (bevriende) fotografen kunnen sturen. Het mogen zelfs beginners zijn. Goedkoop is het spelletje niet. 1800€ om precies te zijn. In deze 1800€ zitten alvast de logies en het ontbijt. Lunch, diner, vliegtuigtickets en autoverhuur helaas nog niet…dus reken er maar nog een klein 1000 bovenop. Btw, Marisa liet op sociale media weten dat er nog maar 7 plekken vrij zijn. Snel boeken lads! Meer info over het programma vind je HIER.

Marisa-Papen-13-1300x867
Foto’s: Facebook Marisa Papen

You May Also Like

Carrie Minter heeft een eigen gym en dat merk je…

Nope, wij hadden nog nooit van Carrie Minter gehoord. Tot de vrienden van Maxim ...

Een vluggertje met topmodel Olivia Arben

Onthou…knip nooit teennagels in bed! Londen maakt zich stilaan op voor de London Fashion ...

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Kyara Van Camp

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja? Komende zaterdag is het ...

Hosting door Fraai