Welk uur van de dag is ideaal voor een stomende sekssessie onder de lakens?

Voor ons is elke gelegenheid goed maar ja, wie zijn wij! Daar wij dus niet de referentie zijn als het gaat om stomende sessies onder de lakens, zijn er door Forza Supplements 100 gezonde en actieve mensen benaderd met een enquête hoe de ideale dag er zou moeten uitzien. Alle basisbehoeften werden voorzien…slapen, eten en dus ook seks. Benieuwd naar het ideale schema voor onze natuurlijke klok?

Hét schema

6.45u – Wake Up!


Dit is blijkbaar de ideale tijd om op te staan na een nachtrust van minstens zeven uur. Tot je achttiende heb je zelfs meer slaap nodig. Een tiener moet volgens verschillende onderzoeken zelfs tien uur slapen om volledig tot rust te komen. Het is dan ook een mythe dat we minder dan zeven à acht uur slaap nodig hebben. Wij kunnen er alvast nog veel van leren.

7.00u – Run Forest, Run!


‘Be and stay in shape!’ Een kort ochtendloopje van 15min (of een kilometertje of drie) is de ideale start. Uit onderzoek blijkt dat je op een lege maag meer vet verbrandt dan wanneer je hebt gegeten. Dit komt omdat je bloedsuikerspiegel, insuline- en glycolengehalte lager is dan normaal. Weg met dat bierbuikje! 

7.15u – Ontbijt

Ongeveer een half uur nadat je wekker is gegaan, is het de beste tijd voor een ontbijtje. Vaste eettijden helpen je ook om af te vallen, moest dit het doel zijn!

7.30u – Ochtendseks


Ongeveer 45 minuten na het ontwaken is het tijd voor een stomende sekssessie. Zo kan je er weer de hele dag tegenaan. Ons testosteronlevel is ook lager in de ochtend, met andere woorden, we houden het ook gewoon wat langer vol. Qua workout, kan deze ochtend best wel tellen!

9.45u – Werken


Slecht nieuws dus voor iedereen die werken met shiften of van nine to five! Je begint namelijk minstens drie kwartier te vroeg. Uit onderzoek blijkt namelijk dat drie uur na het wakker worden, ons brein op het hoogste niveau opereert. Je concentratie, geheugen, focus en creativiteit is dan op z’n best.

10.45u – Relax


Na een uur is de stress alweer zodanig opgebouwd, dat het tijd is om weer even te relaxen. We herinneren jullie eraan dat niet wij deze onderzoeken hebben geanalyseerd, voor we jullie bazen op ons dak krijgen!

12.15u – Lunch


Vier uur na je ontbijt is het tijd om te lunchen. Tijd om opnieuw op krachten te komen. Vermijd vooral vettig eten. Dit verbranden zou voor een stevig dipje kunnen zorgen in de namiddag.

15.30u – Half Vier-Uurtje


Discipline! Je hebt geen honger, gewoon een klein goestingske. 39 procent van de ondervraagden geeft aan het op dit moment het zwaarst te hebben met hun dieet. Een stuk fruit is toegelaten maar blijf van die verdomde Kinder Bueno af!

18.00u – Dinner


Niet overdrijven! We eten over het algemeen ook allemaal te veel! Het beste is om de calorieën redelijk gelijk te houden bij de lunch en het avondeten. Liever meerdere keren kleine porties per dag eten dan één grote.

18.20u – Happy hour

Onze favoriet, na de ochtenseks dan! Het betere gerstenat of een alcoholiserend druivensapje na het eten! Maar ook hier niet overdrijven. Jouw lever heeft vier uur nodig om de alcohol te verwerken dus drink zeker niet te laat.

19.30u – Krachttraining


Dit is de beste tijd om je spieren te kweken. Volgens de enquête is deze intensieve training, het beste vroeg op de avond na je werk.

22.10u – Slapen

Time to sleep! We hebben twintig minuten de tijd nodig om in slaap te komen. Half 11 liggen we in een roes en komen we zo aan de acht uur slaap die we nodig hebben.


 

You May Also Like

Nooit meer meurende sporttas!

Ok, ik geef het toe, het is best al eventjes geleden dat ik een ...

5 tips om net dat tikkeltje knapper te lijken

Of je nu gezegend bent met het uiterlijk van een Grieks god of het ...

Deze twee dingen mag je 's morgens nooit doen!

Of we ochtend- of avondmensen zijn op de redactie? Het is mooi verdeeld. Kevin ...

Hosting door Fraai