Wagenpark Floyd Mayweather is om van te duizelen

Grijs kennen we niet…het is ofwel wit of zwart bij Floyd Mayweather. Met andere woorden, je bent ervoor of je bent ertegen. Tegenstanders genoeg dus die hoopten dat zijn rivaal, Connor McGregor, de gefortuneerde man eens stevig ‘oep z’n bakkes’ ging kloppen afgelopen week in Las Vegas. Het werd voor hen echter kinkloppen en Floyd peerde de ene rechtse na de andere op Connors muil. Technische KO en wederom een paar miljoenen extra cash, zo heeft hij het graag, om eens stevig op te doen. Deze atleet heeft dan ook ondertussen bakken geld en zoals het een Amerikaanse sportman kenmerkt, ook heel veel auto’s. En wat een verzameling!

Knipsel9

Interessant weetjes…hij koopt zo vaak auto’s dat de dealer voor hem speciaal de winkel opengooit om 02:00 ’s nachts. De bokser komt daar regelmatig op het onverwachts auto’s kopen. Het is zelfs al voorgekomen dat hij voor een wedstrijd én na een wedstrijd een auto koopt. Twee voor de prijs van…twee!  Floyd koopt zo graag auto’s dat de dealer zelfs een nieuwe geldteller heeft moeten kopen. Floyd durft met 15 miljoen dollar aan cash geld buitengaan en betaalt namelijk graag in contanten…soms wel tassen (Gucci, Louis V.,…) vol. Wil je als dealer Floyd lokken, hoef je maar twee kleuren in je vitrine hebben staan. In zijn thuishaven, Las Vegas, zijn de wagens allemaal zwart, in Miami, zijn tweede thuisstad, allemaal wit. Aan andere kleuren doet Mayweather niet.

Knipsel7

De rijke bokser woont, zoals daarnet al gezegd, in Las Vegas. De gokstad waar alles groot, prachtig, over the top en met veel toeters en bellen moet. Een stad waar de arme dakloze ineens met zijn laatste Quarter een miljoen dollar uit de jackpot trekt en waar de rijke stinkerd de dag erop weer alles heeft vergokt. Een stad waar de dikke snelle sportwagens met slechts 30 mijl per uur over de strip voorwaarts schokkelen. En dikke sportwagens heeft Floyd wel. De collectie bestaat uit Lamborghini’s, Ferrari ’s, Rolls-Royces, Bugatti’s en zoveel meer. Heb een droomauto in gedachten, je mag er donder op zeggen dat Floyd hem heeft. Het aantal wordt dan ook geschat op +100.

Hier heb je een uniek zicht op zijn collectie. Enjoy!

Foto’s: Pinterest

You May Also Like

Belgen pakken uit met monsterlijke elektrische motor

Dat Antwerpenaren creatief zijn wordt nog maar eens bewezen. De 4 rekels achter The ...

Hou jij van snelle wagens? Dan ben jij geiler!

Die wetenschappelijke onderzoeken toch… In het kader van compleet nutteloze wetenschappelijke onderzoeken hebben we ...

Deze unieke BMW met zijspan is af!

Een zijspan…veel zie je ze niet rijden en eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat we ...

Hosting door Fraai