Volmaakt model en zangeres met miljoenenhit Esthera Sarita zoekt schoonheid in onvolmaaktheid!

Er zijn nog momenten dat wij van onze stoel vallen van verbazing. Toen we model Esthera Sarita benaderden om eens op Whatmatters te verschijnen omdat wij ze kennen als knap model, bleek dat wij ze al veel langer zouden moeten kennen. Een ‘WTF’ rolde over onze lippen. Hoe en wat? Dat laten we nog even in het midden en laten we de ravissante schoonheid gewoon zelf vertellen. Een schoonheid die ze etaleert uiterlijk, maar misschien zelfs nog mooier innerlijk. Zelden hebben we zo een nuchter knap meisje ontmoet…een portret!

20750831_10211530433948985_176023807_n

Hello Beauty, vertel eens kort even wie je bent?
Ik ben een ambitieuze Nederlandse dame met een gypsy soul van 26 jaar die een meerwaarde wil zijn in deze maatschappij en het onderste uit de kan haalt.

Kort, krachtig en to the point! Uit welke kan haal je dan zoal allemaal het onderste uit?
Ik ben momenteel bezig met een opleiding in de zorg maar daarnaast ben ik vooral bezig met mijn passie muziek maken, modellenwerk en upcomming acteerwerk. Ook vind ik het super leuk om op avontuur te gaan in het leven en te reizen.

20751279_10211530433908984_1946592523_n

Werken en tegelijk van het leven genieten dus! Wij kennen je omwille van je modellenwerk, hoe lang ben je daar al mee bezig?
Wel, ik sta graag voor de lens en dat doe ik al vanaf mijn 15e. Ik wou zien hoever ik geraakte. Blijkbaar doe ik toch iets goed! 😉

En of! Maar naast dat modellenwerk hebben ook miljoenen mensen je al horen zingen, misschien zonder te weten dat dit een ravissant meisje wel eens in Antwerpen rondhuppelt. Ik hoor ze al denken…WTF?  
Haha, ja! Doordat ik in Spanje woonde en werkte in de nightlife als danseres/barmeisje en tolk bouwde ik veel contacten op met dj’s en artiesten. Op een dag ging ik met mijn manager naar de studio in Gerona om een liedje voor onze baas op te nemen. Dj en producer Sak Noel twijfelde geen moment toen hij mijn gebrekkig Spaans hoorde praten met mijn Nederlandse accent…Hij vond het erg catchy en vroeg of ik niet iets voor hem wou inzingen. Natuurlijk zei ik ja en hebben we het liedje ‘loca people’ opgenomen. Niet wetende dat het bijna overal ter wereld een nummer 1 hit zou worden. Ook in België.

Ok, na 6 jaar heb ik eindelijk de griet te pakken die mijn zoon (toen 2) imiteerde na het beluisteren van het liedje op de radio en waar ik verwijtende blikken van andere ouders kreeg in de zin van…’Leer die kleine is deftige dingen!’ Bedankt! Maar kijk eens aan…een wereldhit, dan moet je ook veel zotte dingen hebben meegemaakt?
Goh, ik kan echt niet kiezen. Ik heb de meest gekke dingen mogen meemaken overal ter wereld en dit op heel jonge leeftijd. Als ik dan toch moet kiezen, dan kies ik toch voor het optreden in Beirut (Libanon) waar Sean Paul de artiest voor ons was. Als je oog in oog met hem komt te staan, dan begint het wel even te kriebelen in je buikie! 🙂

20793063_10211530452349445_721832672_n

Zoals nu bij ons, als we voor een wereldster als u mogen zitten! Heb je nog andere dromen in de muziek?
Ja, al de liefde die ik in me heb mogen en kunnen doorgeven aan de rest van de wereld door middel van mijn muziek. Dat ik een voorbeeld mag zijn voor vele andere mensen want niet alle dromen zijn bedrog.
Sprak ook ooit een andere bekende Nederlander! Wat is de mooiste reactie die je tot nu toe hebt gekregen?
Alle reacties zijn natuurlijk even mooi maar ik denk dat het feit dat je familie trots op je is als artiest, toch wel een van de fijnste reacties ever is. Het is voor hen namelijk ook niet altijd even makkelijk geweest omdat ik natuurlijk nooit thuis was.

20750497_10211530433868983_571055293_n

Ik vind je alvast een mooie (innerlijk én uiterlijk), spontane en vooral oprechte vrouw! Zijn er nog eigenschappen die je typeren?
Persoonlijke eigenschappen.. Mmm.. Moet dat echt?
Ja, het moet echt!
Ik ben ontzettend koppig, een perfectionist in alles maar vooral een doorzetter.
En je bent te onderscheiden van anderen door…
Chaos van het leven te omhelzen en orde erin te vinden. Door schoonheid te vinden in onvolmaaktheid. Ik begrijp dat het leven soms rommelig kan zijn maar denk dat je het leven soms precies moet weerspiegelen door te verstaan wat er echt achter iemand schuilt. Ik ben niet degene die een masker draagt en doet alsof alles goed is als het niet is.

20750689_10211530433788981_1567016565_n

En dat typeert helemaal het beeld we van u hebben! Mooi! Zit dit ook in je levensmotto?
Mijn levensmotto is…”God is within her she will not fall.” God is met mij altijd en overal waar ik ga…en met hem in mijn hart zal ik nooit falen.
Nice! Wij volgen je ook op sociale media, waarom moeten ook anderen dit doen?
Omdat ik constant op zoek ben naar iets nieuws en spannends. Een nieuwe plek proberen, een nieuwe reis maken, een nieuwe vaardigheid leren. Ik ben namelijk makkelijk verveeld en de enige manier waarop ik mijn leven een beetje spannend houd, is door nieuwigheden in gewone dingen te vinden. En dat kan je natuurlijk allemaal te weten komen als je mij volgt! 😉
Wij volgen! En volgt er ook een man?
Ja! Ik heb een man.

20750746_10211530433828982_1587260380_n

Hoe heeft hij je kunnen verleiden?
Wat dat betreft ben ik nog heel ouderwets denk ik. Een man moet op de eerste plaats voor zijn vrouw kunnen zorgen. En dat heeft dan niks te maken met dure etentjes of Chanel-tassen. Hij moet haar een veilig en vertrouwd gevoel kunnen geven. Bewijzen dat hij er altijd voor haar is en altijd voor haar zou zorgen. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat hij hygiënisch is en er dus mooi/verzorgd uitziet. En als je me niet alleen wilt verleiden maar ook echt mijn hart wilt winnen dan moet je toch eerst toestemming aan mijn vader vragen, vrees ik.
Papa’s meisje…90% van de mannen zou het alvast met zijn leven bekopen! Maar eens in de gratie bij papa, waar kunnen ze je vinden voor een hapje en een stapje?
Ik ben natuurlijk Nederlandse dus hou ik ervan om in Amsterdam te zijn. Ik ga regelmatig iets eten bij Izakaya of Momo en op stap ga ik het liefste naar Club Prime of het W hotel. Als ik in Antwerpen ben, vind ik een avondje met vrienden in The Villa ook wel leuk.
Amsterdam en Antwerpen dus! Niet toevallig ook onze hotspots! Heb je ook een zonde?
Dan denk ik toch wel die Vlaamse frietjes! Haha!

20786252_10211530433348970_1435216792_n

Gooi er gelijk een Nederlandse frikandel van Moora bij en je hebt ook onze grootste zonde! Voor we afsluiten…wat zijn je ambities nog?
Mijn studie afmaken, doorgaan met mijn muziek en vooral mensen stimuleren om hun verborgen talenten niet verborgen te houden maar ervoor te gaan net zoals ik.

Je inspireert! Dat maakt dat we je nog snel een paar snelle vragen voorschotelen…onze gevreesde quickies…

Antwerpen of Barcelona
Zangeres of model
Mainstage Werchter of Mainstage TML
Het mooiste aan mezelf vind ik…mijn ogen
Size Does / Doesn’t matter, If you feel better! 

20793218_10211530452589451_75762152_n

En of we ons beter voelen! Bedankt voor je tijd en heel veel succes met het verwezenlijken van je dromen. Laat ons in de toekomst nog maar een paar keer ‘WTF’ roepen als we zien hoe ver jij het schopt! Wij blijven het alvast volgen, en dit via je site, Facebook en Instagram! Lezers, jullie ook! Je hebt niet alle dagen de kans om een knappe, toch wel wereldster (+1,2 miljoen views op YouTube) te volgen, nietwaar? 

20751396_10211530434028987_1622863978_n

Credits:

  • Steven Wolles
  • Luc Grobben

 
 
 
 

You May Also Like

Lisa, knapperd met een peperkoekenhartje…

Het is weekend en in het weekend halen we bij Whatmatters wel eens de dansbenen ...

Johnny’s opgelet, deze Marina wil jij leren kennen!

Iedereen Johnny!  Neen, je hoeft de brede broekspijpen, sportschoentjes en je petje dat je ...

Klaasje van K3 staat superstrak!

Mannen, een sixpack om jaloers op te zijn! Hoeven we je Klaasje nog voor te ...

Hosting door Fraai