Verslavender dan wit poeder: Daniela Lopez Osorio

Waar wij Colombia mee associëren? Moeten we daar werkelijk op antwoorden? Soit, hoewel ze daar thuis zijn in de witte poeder, heeft het land ook heel wat moois te bieden. Eén van de exponenten daarvan? Ongetwijfeld Daniela Lopez Osorio. Bikinimodel van beroep!
Ondertussen brengt de schone net zoveel tijd door in Miami dan in haar thuisland. Bikini’s en badpakken lijken rond haar lijf gegoten en dat is natuurlijk ook Victoria’s Secret niet ontgaan. Nu heeft Daniela wel iets meer rondingen dan de standaard panlatten op de catwalk, maar Tom Ford, Balmain en Givenchy geven daar blijkbaar niet om.
Haar grote doorbraak? Die zou ze wel eens te danken kunnen hebben aan het onderstaande GIF’je uit 2014. Dat dit in een mum van tijd viraal ging heeft haar alvast geen windeieren gelegd. Dat ze nog heel wat meer in de aanbieding heeft, merk je alvast op Instagram. Enjoy!

 
 

@maybelline by @andrewdaystudio

Een bericht gedeeld door Daniela Lopez Osorio (@danielalopezosorio) op

@khirmanewyork x @swarovski x @youngarts

Een bericht gedeeld door Daniela Lopez Osorio (@danielalopezosorio) op

🖤

Een bericht gedeeld door Daniela Lopez Osorio (@danielalopezosorio) op

Een bericht gedeeld door Daniela Lopez Osorio (@danielalopezosorio) op

You May Also Like

Jonge Aicha Verheye jaagt haar dromen na!

We hebben het wel voor jeugdig enthousiasme. Jonge mensen die hun dromen najagen en ...

Vergeet Kate Moss, hier is het zusje!

Wat als je grote zus jarenlang ’s werelds bekendste fotomodel was en je zelf ...

Knap ding Abbey Hoes neemt geen blad voor de mond

“Je hoeft geen pijpmondje te hebben om sexy te zijn…”   Dit bericht bekijken ...

Hosting door Fraai