Vergeet Messi, Neymar Jr. of Ronaldo…Diego Maradona it is en krult de bal heerlijk in de kruising!

Maradona…we werden er op onze redactie wel eens mee vergeleken in het verleden. Zowel Kevin als ikzelf hebben net als de man die ooit ‘met de hand van God’ scoorde, een linkse poot. Een poot die Kevin het zelfs tot profvoetballer liet schoppen…letterlijk en figuurlijk. De Argentijnse god en ster van het WK in 1986 viel wel van zijn sokkel nadat hij verschillende keren geschorst is geweest omwille van cocaïnegebruik. Hij ligt er in ieder gavel niet wakker van…’Life is Life’, weet je wel?

Niet tegenstaande werd hij door het publiek uitgeroepen tot ‘FIFA Voetballer van de eeuw’. Tegelijk staat ook het mooiste doelpunt ooit gemaakt op zijn naam. Een rush waarvan Messi en Ronaldo nog iets van kunnen leren!

En de kleine man is het nog steeds niet verleerd. Momenteel is hij neergestreken in Nederland waar hij met zijn ploeg (als trainer wel te verstaan) op stage is. Een oefening op goal even zelf voordoen is dan ook geen probleem voor Diego. Met sprekend gemak schildert hij een vrije trap in de kruising met de schoonheid Pablo Picasso een meesterwerk aflevert. kijk maar mee!


Foto: Pinterest

You May Also Like

Op de sofa bij pittige Elis Stone

Sticky, Jenzie, Smalle, Witte, Held,…het zijn maar een paar bijnamen die ze ons in ...

10 situaties waarin je moet vogelen!

Ooit al eens nagedacht over het feit dat seks bepaalde situaties kan oplossen? Wij ...

In de sterren geschreven… Jouw sekshoroscoop van deze zomer!

Wie gelooft er in horoscopen? Wij van geen meter en toch kunnen we het ...

Hosting door Fraai