Vergeet de sixpack! Dit is wat zij echt vindt van jouw bierbuik!

Bon, onze redactie is gezegend met kathedralen van lichamen waar geen grammetje vet blijkt aan te komen. Dit ondanks vele etentjes, drankjes, feestjes, recepties,…wij noemen het gewoon alvast goede genen. Onze vrouwen hebben dus niet te klagen als het gaat om bierbuiken. Blijkt dat we beiden onze kathedraal boven en onder het klokkenspel dan ook nog eens met de Gilette, of tegenwoordig Philips One Blade trimmen of zelfs gladscheren. To the point nu, we blijven dus erg ver weg van een Dadbod.  We horen jullie denken…een wat?


Wie heeft er al eens gehoord van een Dadbod? Vrij vertaald, het papalichaam. Buikje, borsthaar,… that kind of stuff! Twee jaar geleden is er heel wat inkt rond het Dadbod gevloeid nadat een Amerikaanse blogster haar meest erotische fantasieën deelde met de rest van de wereld en zij verklapte dat vrouwen stiekem al jaren ‘into’ mannen met mediumgrote bierbuik én borsthaar zijn!

Het internet ontplofte! Koppen als  ‘Vergeet wasbordjes, buikjes en borsthaar zijn het helemaal.’ – ‘Borsthaar, buikje en ‘manboobs’: het papalijf is in’ – ‘Duizenden vrouwen in zwijm voor deze mollige mannen.” – “De nieuwe trend ‘dad bod’: lovehandles en bierbuiken”,… HLN, AD, Libelle, Linda, Cosmopolitan, Flair, Elle,…allemaal hadden ze er hun zegje over en stroomden de reacties op hun artikels vlotjes binnen.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_68db

Maar hoe zit het nu, twee jaar later na deze ‘outcome’? 5 immer ravissante redactrices van Cosmopolitan hebben alvast een pasklaar antwoord!

1 Ieuuuuw, min 10. Bah.

2 Alles is goed, zolang-ie maar geen manboobs heeft

3 Als-ie me maar kan optillen, dan vind ik het goed.

4 Als-ie maar lief is.

5 Liever dit dan een anabolen type.

Om maar te zeggen: ‘Zolang een man lief is én de vrouw kan optillen, maakt dat buikje voor de meesten vrouwen niet uit.’ Dus mannen, goed nieuws! Bespaar op scheermesjes en geef dat geld maar uit aan versgetapte frisse pintjes! Who’s in?


 

You May Also Like

Deze app laat je later klaarkomen

Te vroeg klaarkomen? Op de Whatmatters redactie hebben we het natuurlijk alleen van ‘horen ...

Top Shelf 4 Men: specifiek smeren voor de man

Heren, een mannenhuid is anders samengesteld dan deze van je vriendin/vrouw of bijslaapje, moest ...

Op deze leeftijd heb je de beste seks…

De beste tijd om te vogelen? Dag en nacht! De beste leeftijd om te ...

Hosting door Fraai