Verantwoord smeren met Sanctum

Als we een merk krijgen voorgesteld, zijn we meestal erg kritisch. Zeker met schoonheidsproducten en crèmes, we willen ons teerbemind velletje natuurlijk niet verklooien. Maar als Luxury for Men een merk in zijn assortiment opneemt, dan ben ik alvast gerust. Vandaar dat we ook bij Sanctum terechtkwamen.
19366110_10158805786285246_1165836988146422445_n

Natuurlijk smeren

Dit merk mag in België dan misschien geen grote naam zijn, ze overtuigen wel. Dit Australisch label heeft zicht immers toegelegd op 100% natuurlijke cosmetica. Kruiden, planten, essentiële oliën en vitaminen, veel meer moet het niet zijn. Ondertussen heeft het label ook een biologisch keurmerk gekregen. Niet dat we nu plotsklaps groen geitenwollen sokken zijn geworden, maar als het geen afbreuk doet aan de kwaliteit van het product is het natuurlijk wél een pluspunt.
Bellabox-3
Uiteraard hadden we het niet over dit label gehad als ze geen fijn gamma voor heren hadden, waarvoor je alvast niet helemaal naar Australië moet. Hoewel of dat dat nu echt een voordeel is, laten we in het midden. Je vindt in het gamma producten voor huid, haar en lichaam, je hebt dus geen enkel excuus meer om niet te smeren en te wrijven.
Voor de prijs moet je het alvast ook niet laten, want de producten zijn zeker niet duurder dan andere, vergelijkbare merken.
10363118_10156601792990246_2233751979709121969_n
De producten ontdek je op de site van het label en een fijne selectie is dus ook te vinden bij de vrienden van Luxury for Men.
Facebook

You May Also Like

Dé Zomertrend: Dames gaan volledig… BH-loos!

Met pijn in het hart moeten we bij Whatmatters de zomer weer uitzwaaien. Zoals ...

Insuline injecteren die nieuw hype onder de fitnessboys?

Het is al weer even geleden dat we een bezoekje aan de fitness brachten. ...

2 keer vers in Antwerpen

Gezond eten, tegenwoordig met een kokende vriendin in huis (toch in mijn geval, dank ...

Hosting door Fraai