Verantwoord smeren met Sanctum

Als we een merk krijgen voorgesteld, zijn we meestal erg kritisch. Zeker met schoonheidsproducten en crèmes, we willen ons teerbemind velletje natuurlijk niet verklooien. Maar als Luxury for Men een merk in zijn assortiment opneemt, dan ben ik alvast gerust. Vandaar dat we ook bij Sanctum terechtkwamen.
19366110_10158805786285246_1165836988146422445_n

Natuurlijk smeren

Dit merk mag in België dan misschien geen grote naam zijn, ze overtuigen wel. Dit Australisch label heeft zicht immers toegelegd op 100% natuurlijke cosmetica. Kruiden, planten, essentiële oliën en vitaminen, veel meer moet het niet zijn. Ondertussen heeft het label ook een biologisch keurmerk gekregen. Niet dat we nu plotsklaps groen geitenwollen sokken zijn geworden, maar als het geen afbreuk doet aan de kwaliteit van het product is het natuurlijk wél een pluspunt.
Bellabox-3
Uiteraard hadden we het niet over dit label gehad als ze geen fijn gamma voor heren hadden, waarvoor je alvast niet helemaal naar Australië moet. Hoewel of dat dat nu echt een voordeel is, laten we in het midden. Je vindt in het gamma producten voor huid, haar en lichaam, je hebt dus geen enkel excuus meer om niet te smeren en te wrijven.
Voor de prijs moet je het alvast ook niet laten, want de producten zijn zeker niet duurder dan andere, vergelijkbare merken.
10363118_10156601792990246_2233751979709121969_n
De producten ontdek je op de site van het label en een fijne selectie is dus ook te vinden bij de vrienden van Luxury for Men.
Facebook

You May Also Like

Nooit meer koude voeten en een pak minder blessures!

Aangezien ik deze zomer een marathon wil uitlopen – die zatte, goede voornemens toch ...

Er als man goed uitzien? David Beckham himself vertelt het ons!

Een held, idool,…noem maar op, David Beckham is het helemaal. Als 18-jarige jongen wilden ...

Geen zin in seks? Ook dit vinden vrouwen fantastisch in bed!

Een man denkt om de, wat was het, 7 seconden (?) aan seks. Dan ...

Hosting door Fraai