Van deze 4 seksposities wordt ze helemaal wild

Mannen we gaan een erg lang weekend tegemoet. In de hoop dat ook jullie de brug maken natuurlijk! 4 dagen weekend, vier dagen geen stress, vier dagen ontspanning dus hét ideale moment om gewoon vier keer lekker van bil te gaan! Wij hebben dan ook 4 seksposities gekozen waarvan zij alvast helemaal wild van wordt! Vergeet missionaris, de komende vier dagen komen we niet in het klooster. Het mag wat ruwer en vooral een stuk spannender! Waar kan ook zij van genieten? Waar scoor je punten mee en wie weet zelfs een ultiem hoogtepunt?

Zaterdag: Doggystyle
IMG_9681

Ok, je bent als man wat dominanter maar wie heeft ooit beweerd dat haar pruim dit niet kan…wacht, ik begin opnieuw, zij dit niet kan pruimen? Een beetje aan de haren trekken, kletsje op de blote poep of haar naar zichzelf in de spiegel laten kijken…alles is mogelijk!
Hoe?
Je zet haar op handen en knieën voor je, gaat er vervolgens op je knieën achter zitten en neemt haar langs achteren terwijl je haar borsten of heupen vasthoudt.
 

Zondag: Cowgirl

IMG_9682
Vergis je niet, je krijgt er niet van langs met de zweep…of misschien ook wel, maar dat is dan volledig jouw keuze. Zij gaat in dit standje bovenop en heeft dus de controle over de snelheid en de diepte. Je ziet haar bezig, wat gewoon voor dat tikkeltje extra genot zorgt.
Hoe?
Ze gaat op haar knieën op je zitten terwijl ze je aankijkt en zelf het ritme bepaalt.
 

Maandag: The hot seat

IMG_9684
In deze heel intieme pose sla je je armen om haar en kan je haar stevig vastgrijpen. Ben je iets inventiever, speel dan wat met haar borsten.
Hoe?
Ga op de rand van het bed zitten, zet haar op je schoot, met haar gezicht weg van je.
 

Dinsdag: The seated wheelbarrow

IMG_9683
In deze positie ligt zij ondersteboven maar bepalen jullie samen het ritme. Voor haar kan het aanvoelen als een stevige workout, maar dat bespaart alvast een tripje naar de fitness. Een stevige klets op de billen kan nog net voor dat tikkeltje extra zorgen.
Hoe?
Zorg dat ze met haar handen op de vloer staat en plaats haar heupen op je schoot, zodat haar benen aan weerszijden van jou liggen.
 
Bron: Mens Health
Foto’s: Pinterest

You May Also Like

ZO maak je je orgasme intenster

Nu de champagnekurken weer uitgeknald zijn is het tijd om zelf weer te gaan ...

5 dingen die een man nooit moet doen tijdens de seks

Waarom wij zo graag Esquire lezen? Omdat ze gewoon een stichtend voorbeeld zijn. Geregeld ...

Nieuwe dating app Pheramor: Neem maar al een DNA-staal

Op zoek naar een lief in 2018? Vergeet Tinder! In de Verenigde Staten komen ...

Hosting door Fraai