Van de goot tot Playmate: Iryna Ivanova!

Was jij altijd al meer een borsten- dan een billenman, dan hebben we wat voor jou in petto. Alhoewel, de billen van Iryna Ivanova mogen er ook best wezen eigenlijk. Iryna is één van de beroemdste playboy bunnies, is zeer goed voorzien van oren en poten, zag je in een recent verleden nog opduiken in de videoclip van DJ Khaled’s ‘I’m the on’ en heeft zelfs even geflirt met koorknaapje Bieber. Om maar te zeggen: Iryna is een bezig bijtje.

Flirten met Bieber

Deze Russische die nu pendelt tussen Barcelona en Los Angeles had het echter niet altijd zo simpel als het nu lijkt. Ze werd geboren in het gehucht Voronezh en groeide op in Oekraïne, op het moment dat het Russische rijk als een kaartenhuisje in mekaar viel. Haar familie was arm en het was elke dag knokken om wat eten op tafel te krijgen. Op 15-jarige leeftijd trok ze samen met haar moeder naar Arizona in de States op zoek naar een beter leven.
Ze ronde met succes een universitaire studie af, kreeg je een jobje als ring girl bij de World Fighting Federation en haar carrière was gelanceerd. Hoewel ze op Instagram met veel overtuigen haar vleeswaren showt en het ondertussen tot Playboy model schopte blijft ze diep vanbinnen onzeker.
Van zo een verhaal krijgen we een krop in de keel en hadden we het geweten, we hadden haar misschien wel zelf opgevangen. Voor nu houden we het op het bekijken en volgen van haar Instagram, waar we ondertussen één van de 2,9 miljoen zijn. Nu jullie nog!

Supporting the great country USA all the way from Spain

Een bericht gedeeld door Iryna (@playmateiryna) op

Captain BOOBIE now recruiting skippers, WHO IS IN ?

Een bericht gedeeld door Iryna (@playmateiryna) op

Something to hold you over till #thirstythursday

Een bericht gedeeld door Iryna (@playmateiryna) op

Looking for special "HEATING PAD" to warm me up, apply below with qualifications

Een bericht gedeeld door Iryna (@playmateiryna) op

You May Also Like

Knappe en sympathieke Fien heeft alles wat jij in een vrouw wilt zien!

Mannen, ga er maar effe bij zitten. We hebben voor u de meest begeerlijke ...

Deze bloedmooie babe geeft 7 datingtips aan mannen!

Potverdekke…als wij dachten dat we de enige zijn die wel eens in mooi gezelschap ...

De nieuwe Jeep Wrangler komt aan in Europa en wij gaan hem als eerste testen!

Wij nemen vandaag de privé-jet naar Spielberg, Oostenrijk…Volg ons avontuur op Instagram!  Een onmiskenbare ...

Hosting door Fraai