Time is Money! Uw droombestemming aan -86%!

Cayman3

Wij gaan graag op reis en geven er ook wel wat centjes aan uit. Misschien zelfs wel teveel! We zouden dan ook wat slimmer moeten zijn en onze vakanties proberen te boeken in voor ons laag seizoen, zonder in te boeten aan beleving, goed weer, etc. . Gelukkig zijn er dan ook de jongens van  TripAdvisor Vacation Rentals.
Deze rekels stelden een lijstje op met de goedkoopste tijden om naar de duurste vakantiebestemmingen te gaan. Wat blijkt? Met het goed inplannen van je reis kun je meer dan €5.000 (of tot 86% van de originele prijs) besparen. Op Tripadvisor zelf kan je alvast kiezen uit meer dan 740.000 vakantielocaties. Onder de duurste bestemmingen vallen onder meer Dubai, Cannes en de Kaaimaneilanden. Alledrie reeds bezocht en goedgekeurd door uw redactie!

Cayman2

Travel

You May Also Like

Valeska Van Den Broecke, veel meer dan de vrouw achter Niels Albert

OK, we spelen vals bij Whatmatters. Soms lopen er in je kennissenkring gewoon toffe, ...

New York…de stad die nooit slaapt!

New York, een stad die je nooit beu wordt! Dag en nacht…het leeft, het ...

Robin Holzken bevestigt…voor tweede jaar op rij in SI Swimsuit

De bekendste en meest gerenommeerde badpakkenspecial ter wereld!  Waar onze Nederlandse Noorderburen kaas van hebben gegeten? ...

Hosting door Fraai