Tanzania in een onderwaterkamer

Nu zijn we best wel wat machtige kamers gewoon en van een 5-sterren hotel worden we al echt niet meer wild: we zijn verwend, meneer. Maar het Manta Resort in Afrika, weet ons nog wel te verbluffen. Waarmee? Met een onderwaterkamer. Omringd door helderblauw water, koraalriffen en de zee, pit je onderwater.
maxresdefault (1)

Tanzania op zijn best

Nu is het Manta Resort niet het eerste hotel dat een onderwaterkamer heeft, maar ze tillen het wel naar een hoger, of in dit geval eigenlijk lager niveau. Op Pembla Island, aan de kust van Tanzania, slaap je in een kamer die bestaat uit 3 verschillende delen. Op zeeniveau vind je een lounge en badkamer, een verdieping waar je naar de sterrenhemel kan kijken 4 meter oner het wateroppervlak vind je de slaapkamer. Niet voor angsthazen.
Press-pics-manta
Een bootje brengt je naar het privé-eiland, gelegen in een blue hole op ongeveer 250 meter van de oever. Een beetje afgesneden van de wereld dus. Bij hoog water duik je tot maar liefst 12 meter diep, maar je kan het natuurlijk ook gewoon bij snorkelen boven het rif houden.
The-Underwater-Room-from-inside-1
In je kamer heb je een prachtig 360° zicht op het zeeleven. De juiste verlichting zorgt ervoor dat je ook ’s nachts kan genieten. Schrik niet als een vis je komt begluren, hou het dus misschien toch maar een beetje zedig, al zullen de vissen ondertussen best wel wat gewoon zijn.
Above-and-under-water-at-the-underwater-room-1

You May Also Like

Je wijn dagenlang bewaren met de ETO karaf!

Herkenbaar? Je opent een fles wijn, krijgt ze niet op en vervolgens kan je ...

3 coole zwembaden om bij weg te dromen

Nu de ijspegels weer aan de neuzen hangen en de barre koude voor de ...

Artificiële intelligentie voor de perfecte cocktail

Wat past er beter bij de bloedhete zomer dan een cocktail. Meer nog, tegenwoordig ...

Hosting door Fraai