Tanzania in een onderwaterkamer

Nu zijn we best wel wat machtige kamers gewoon en van een 5-sterren hotel worden we al echt niet meer wild: we zijn verwend, meneer. Maar het Manta Resort in Afrika, weet ons nog wel te verbluffen. Waarmee? Met een onderwaterkamer. Omringd door helderblauw water, koraalriffen en de zee, pit je onderwater.
maxresdefault (1)

Tanzania op zijn best

Nu is het Manta Resort niet het eerste hotel dat een onderwaterkamer heeft, maar ze tillen het wel naar een hoger, of in dit geval eigenlijk lager niveau. Op Pembla Island, aan de kust van Tanzania, slaap je in een kamer die bestaat uit 3 verschillende delen. Op zeeniveau vind je een lounge en badkamer, een verdieping waar je naar de sterrenhemel kan kijken 4 meter oner het wateroppervlak vind je de slaapkamer. Niet voor angsthazen.
Press-pics-manta
Een bootje brengt je naar het privé-eiland, gelegen in een blue hole op ongeveer 250 meter van de oever. Een beetje afgesneden van de wereld dus. Bij hoog water duik je tot maar liefst 12 meter diep, maar je kan het natuurlijk ook gewoon bij snorkelen boven het rif houden.
The-Underwater-Room-from-inside-1
In je kamer heb je een prachtig 360° zicht op het zeeleven. De juiste verlichting zorgt ervoor dat je ook ’s nachts kan genieten. Schrik niet als een vis je komt begluren, hou het dus misschien toch maar een beetje zedig, al zullen de vissen ondertussen best wel wat gewoon zijn.
Above-and-under-water-at-the-underwater-room-1

You May Also Like

5 tips om te scoren bij je schoonvader

De schoonvader maakt of kraakt je, dus je zet maar beter je beste beentje ...

Cold brew coffee helemaal ons ding

Op de Whatmatters redactie zijn we verslaafd aan koffie, dat is al langer geweten. ...

Women Move Mountains

Het eindejaar is het moment voor feestelijkheden, lekker eten en geschenkjes. Maar ook om ...

Hosting door Fraai