Stoeffers! Mannen kopen vaker XL-condoom!

Whatmatters? Size or not? Een vraag die we als man, en nog meer als redacteur van een mannenblog, wel eens durven stellen aan ravissante viriele jongedames. Niet dat wij met het schaamrood op de wangen en geodriehoek onze centimeters en juiste buigingsgraad meten, neen…wij weten heus zelf wel geen ‘porno-jaloewie’ te hebben waarvan vrouwen stijl van achterover vallen en spontaan beginnen ovuleren om hem niet te hoeven binnenpakken, tenzij met liters glijmiddel. Maar ontevreden kan je ons zeker niet noemen, integendeel. Ze werken tenminste ook…gezien onze redactie ondertussen bestaat uit 4, bijna 5 koters. Soit, to the point!

durex-xxl

Mannen kopen vaker XL-condooms, zo blijkt uit cijfers van onder meer condoomfabriek.nl en het Amerikaanse Magnum condooms. En vergeet het, gedurende de jaren is de gemiddelde lengte van onze genotsknots echt niet groter geworden. Nochtans steeg de verkoop van XL-condooms met maar liefst 14%. We denken dus te zitten met een ego-probleem. Een probleem dat we snel even blootleggen…(op de tafel ermee jongens) en rustig van man tot man gaan oplossen.

Hoe groot?

Maak u geen illusies…bij de meeste van jullie, mannen, volstaat de reguliere condoommaat. Een condoom is dan ook erg rekbaar en elastisch. Let wel op, zit hij te strak en krijg je hem moeilijk rond je rakker, scheurt het wel eens of knelt het condoom zo hard dat je het gevoel krijgt dat je grote soldaat zelfs hartkloppingen krijgt? Dan moet je op zoek naar een langere of bredere versie. En dan zijn we er…om de perfecte condoom te kiezen, moet je niet enkel rekening houden met de lengte, ook met de dikte van jouw slurf! Nogmaals en knoop het goed in je oren…90% van de mannen komen met een reguliere condoom aan de olifanttand, door het ganse land.

De juiste maat?

De meeste merken hebben online een maattabel. Meetlint in de hand en haal hem alvast even boven. En als we een tip mogen geven, eerst passen! Schoenen koop je ook niet zonder ze even aan de zool geschoven te hebben, niet? En nee, doe dit alvast niet tijdens het aangaan van het sexy duet. Thuis, tijdens een solonummer is het zeker een beter moment of je kan bij je eerste nummer maar best voor het zingen de kerk uit. Experimenteer ook met verschillende formaten om te weten te komen wat voor jou het beste werkt. Een perfect condoom sluit mooi aan, knelt niet, en je kan het probleemloos afrollen tot de schacht van de penis. Verder moet het vooral comfortabel zitten en je tegelijkertijd ook nog voldoende gevoel en plezier bezorgen, aldus menig sekstherapeuten. Sommige merken bieden zelfs testpakketten aan om met verschillende maten te experimenteren. MySize bijvoorbeeld. Bestellen en proberen maar!

Wat vindt zij?

Vergeet het! Veel vrouwen trekken al bleek weg bij het aanhoren van XL. Uiteraard staat niemand te springen voor een klein stompje maar uiteindelijk zijn het de eerste centimeters die wel het meeste gevoel geven. Het is wat je ermee (en al de rest) doet. En waar blijf je met je ego als het XL-formaat in het heetst van de strijd afglijdt en je zo gegeneerd bent dat je soldaat zich uit schaamte terugtrekt in zijn loopgraaf?  Daarbovenop heb je nog de kans op een SOA of een ongewenste zwangerschap. Daar zit je dan…met je EGO.


Foto’s: Pinterest/Giphy

You May Also Like

7 zaken die je NIET moet doen, nu je eindelijk aan het daten bent…

Jaren heeft het geduurd, maar nu is het zover: je hebt een vriendin weten ...

Once: daten op basis van je hartslag

Vergeet Tinder! Hebben we nu je aandacht? Mooi zo! Er is immers een nieuwe ...

Allemaal aan de wijn… en de yoga: DRUNK YOGA is de nieuwe hype!

Heb je als eens yoga geprobeerd? Ondergetekende wel en heeft nog nooit zoveel pijn ...

Hosting door Fraai