Samsung Galaxy S8: de iPhone killer?

Terwijl Jens blijft zweren bij zijn teerbeminde iPhone, ben ik al een tijdje geleden overstag gegaan voor Samsung. Voornamelijk omdat voor de 6de keer het scherm van mijn Appletje was gesneuveld, de oplader niet meer paste en Proximus met een aanbieding kwam, maar toch: ik ben er tevreden van!

Waanzinnig design

Het zou dus zo maar kunnen dat binnen enkele weken de Samsung Galaxy S8 in mijn zak zit. Dit nieuwe vlaggenschip van Samsung ziet er met zijn fijne randen immer fenomenaal uit en ik was al uiterst tevreden over Android en de camera’s die op de Samsung zitten.
galaxy_s8_2
Ok, het toestel mag dan misschien wel enorm zijn (5.8 inch display), dat hoeft niet af te schrikken, want het is vederlicht Het toestel produceert bovendien een fenomenaal scherp beeld en voor onhandige klunzen zoals mij is voor- en achteraan gorilla glas voorzien. Met maar liefst 4 GB aan werkgeheugen heb je een krachtpaardje in je handen.
maxresdefault
Of Jens ook overstag zal gaan durf ik te betwijfelen, maar ik koester me met de gedachte dat mijn foto’s echt wel beter zijn dan de zijne en er moet toch altijd een buitenbeentje zijn, nee?
Wie een beetje goed rondkijkt heeft dit toestelletje alvast voor iets meer dan 600 euro in zijn handjes, ook daar mag Apple eens achterkomen! En aangezien we tot op heden geen fortuinen verdienen met Whatmatters, staat mijn keuze vast!
samsung-galaxy-s8

You May Also Like

Het Italiaans minimalisme van Bonvier

Bonvier, naar ons aanvoelen klinkt het eerder Frans dan Italiaans, maar ook wij kunnen ...

Fromanteel heeft het perfecte kersthorloge

De rekels van Fromanteel met hun puike horloges kennen jullie waarschijnlijk al, we hebben ...

Hosting door Fraai