Rapper SKEPTA krijgt zijn eigen Air Max'en

Wie heeft er geen Air Max’en gehad of momenteel in zijn bezit? Wij hopen dat er niet veel vingertjes beneden blijven. Deze classic is een genot om te dragen en onderging de voorbije jaren zoveel metamorfoses, dat er ongetwijfeld een model perfect bij je past.

Inspiratie uit Marokko


Nu komt ook de Brits-Nigeriaanse rapper Skepta met een eigen Air Max 97 sk op de proppen, gebaseerd op zijn tweede thuis Marokko. Tijdens een reis naar Essaouira, een kuststad en hippe bestemming voor rocksterren in de sixties, vond Skepta de kleuren, geluiden en verhalen die zijn Air Max 97 Sk vorm gaven. Hoewel wij liever in Marrakech vertoeven, kunnen we de brave man wel volgen in zijn liefde.
Skepta-Air-Max-97-Ultra-16_native_1600
Bij het ontwerp van de Air Max 97 Sk werd er naar het  Marokkaanse kleurenpalet gegrepen, maar ook naar dat van de Air Tuned Max uit 1999. Dat was de eerste schoen waar Skepta als kleine jongen voor gespaard heeft.
Verder werd er nog op de achterkant Marokkaans getint borduursel toegevoegd en ook de print van de binnenzool is heel bijzonder. Uiteraard is er ook een plaatsje voorzien voor Skepta zijn eigen logo.
Nog even geduld, de Nike Air Max 97 Sk is vanaf 2 september wereldwijd verkrijgbaar bij Nike+ SNKRS, nike.com en een beperkt aantal retailers.

Laat die roebels maar rollen.

You May Also Like

Whatmatters pikt er 3 uurwerken uit!

De voorbije weken kwamen er heel wat leuke en vooral ook betaalbare uurwerken voorbij ...

We Are Labels komt naar België

Een webshop die een fysieke winkel opent, je ziet het meer en meer. Nu ...

Kamping Kitsch Club pakt uit met een eigen t-shirtlijn!

Ons favoriete festival op betrekkelijk kleine schaal? Doe ons dan Kamping Kitsch Club maar. ...

Hosting door Fraai