Rapper SKEPTA krijgt zijn eigen Air Max'en

Wie heeft er geen Air Max’en gehad of momenteel in zijn bezit? Wij hopen dat er niet veel vingertjes beneden blijven. Deze classic is een genot om te dragen en onderging de voorbije jaren zoveel metamorfoses, dat er ongetwijfeld een model perfect bij je past.

Inspiratie uit Marokko


Nu komt ook de Brits-Nigeriaanse rapper Skepta met een eigen Air Max 97 sk op de proppen, gebaseerd op zijn tweede thuis Marokko. Tijdens een reis naar Essaouira, een kuststad en hippe bestemming voor rocksterren in de sixties, vond Skepta de kleuren, geluiden en verhalen die zijn Air Max 97 Sk vorm gaven. Hoewel wij liever in Marrakech vertoeven, kunnen we de brave man wel volgen in zijn liefde.
Skepta-Air-Max-97-Ultra-16_native_1600
Bij het ontwerp van de Air Max 97 Sk werd er naar het  Marokkaanse kleurenpalet gegrepen, maar ook naar dat van de Air Tuned Max uit 1999. Dat was de eerste schoen waar Skepta als kleine jongen voor gespaard heeft.
Verder werd er nog op de achterkant Marokkaans getint borduursel toegevoegd en ook de print van de binnenzool is heel bijzonder. Uiteraard is er ook een plaatsje voorzien voor Skepta zijn eigen logo.
Nog even geduld, de Nike Air Max 97 Sk is vanaf 2 september wereldwijd verkrijgbaar bij Nike+ SNKRS, nike.com en een beperkt aantal retailers.

Laat die roebels maar rollen.

You May Also Like

De geweldige sjaals van Thijs Verhaar

Een warme sjaal, in de Belgische winters een onmisbaar item. En ook willen we ...

lotus-party

Whatmatters on the road: Lotus, exclusive poolparty

Project X, hoewel niet officieel, was de start van een volledige nieuwe wind die ...

Addmyberry, altijd een mening

Je hebt van die labels die al wat langer meegaan, maar er toch steeds ...

Hosting door Fraai