Pure jeans met een (stads)verhaal: AMSTERDENIM

Of we niet beter emigreren? Tgoh, wie weet ooit, vast staat wel dat in Amsterdam altijd wat te beleven valt, hippe labels als paddenstoelen uit de grond schieten en er een vibe heerst die je op weinig andere plekken vindt. Een beetje Antwerpen dus, maar dan anders.

Pure jeans met een verhaal

Dat ze in Amsterdam wel iets van denim kennis is ook al langer geweten, maar wordt nog eens onderstreept door AMSTERDENIM. Dit label grijpt terug naar de geschiedenis van Amsterdam, verwerkt dit in de jeans en pakt zo uit met een heel eigen verhaal, een mooi staaltje storytelling.
19756676_1484724668216077_2741882471934174735_n
Om dit te onderstrepen worden oude bruine zeilen gebruikt voor de hangtags en zakken, een stukje geschiedenis in je zakken dus eigenlijk. Rebels, kritisch, origineel en relaxed zijn woorden die de rekels achter het label zelf in de mond nemen om hun label te beschrijven.
19693509_1485037398184804_3701649903555352684_o
Dat deze heren helemaal wild zijn van hun stad komt ook nog eens tot uiting in het logo, waar de puntige daken, zeilen en de 3 kruisen van Amsterdam in terug te vinden zijn.
Maar wat nu met de collectie zelf? Ben je op zoek naar pure denim, zonder al te veel bullshit en franjes, dan zit je bij Amsterdenim goed. De fits zijn bovendien zo gemaakt dat ze bij alle collecties dezelfde zijn en vergissen dus is uitgesloten.

Wil je een pure jeans met een verhaal, dan zit je goed bij dit label.
In België zijn er momenteel nog geen verkooppunten, dus de grens over of online bestellen is de boodschap. Een Amsterdenim heb je overigens al in je kast hangen voor 99 euro.
FacebookInstagram

You May Also Like

BALR. heeft nu ook zijn eigen jacht!

BALR., het kledingmerk van (ex)-topvoetballers Eljero Elia, Gregory van der Wiel en Demy de ...

Weg met die gele plekken op je witte shirt!

Verschrikkelijk irritant. Aangezien wij ons wel eens in het zweet werken, er meestal wel ...

Blouson Noir: jassen zonder gezeik

Een jas, zonder al te veel poespas of gemekker? Wij zijn toch geen vrouwen! ...

Hosting door Fraai