Pittig gekruide Indianse condooms: Thank you come again!

Nu zijn we bij Whatmatters niet echt fan van rubber, of het moet verschroeid rubber zijn van onze autobanden. Toch beste kinderen is het aangewezen om steeds een condoom te gerbruiken! Tot zover onze opvoedende taak. Om het hele gebeuren en geklooi met rubber toch een beetje aangenamer te maken zijn er sinds kort in Amerika, condooms met pepertjes in de aanbieding.

Hot & spicy

Ben je wel het type van hot & spice houdt, of vooral: is je vriendin wel gek van wat peper (niet noodzakelijk in haar gat), dan zijn de Manforce condooms ongetwijfeld wat voor jullie.
20525808_1521491594565928_250380415658568039_n
Zij komen met de Achaari condooms op de markt. Nu waren er al eerder softere smaken als aardbei, banaan en waarschijnlijk zelfs ananas, maar deze is toch net een tikkeltje pittiger. Het Indiase bedrijf achter Manforce liet zich immers inspireren door de typische Indiase gerechten en we weten allemaal hoe heet die kunnen zijn…
19396710_1469142936467461_4386941817011538690_n
Onze vriendinnen staan alvast niet te springen om het uit te proberen, maar wie weet hebben jullie meer (of misschien wel minder) geluk. Ben jij wil het type dat het graag hot & spicy heeft en hebben jullie standaard toch een flesje water klaarstaan naast het bed, probeer het dan gerust eens. Alleen een beetje opletten dat het bij haar niet zwaar op de maag valt, want dat kan je al weleens voor hebben met die Indiase curry’s.

Wij gaan er ondanks het stevige aantal kinderen in India vanuit, dat dit rubbertje overigens ook bescherming biedt. We zouden er alleen niet mee gaan zwemmen in de Ganges!
Heb je tijd over? Ga zeker eens door de reclamecampagnes, wel héél bijzonder!

You May Also Like

Whatmatters trekt naar Kikkerland

Correct, bij de naam Kikkerland moesten we ons toch even achter de oren krabben. ...

Een stukje Porsche 911 GT3

Nog altijd aan het dromen van een Porsche, maar de roebeltjes ontbreken? Niet getreurd, ...

Je vrienden of collega's afknallen doe je met deze brute Nerf Gun!

Haal het kind of Rambo in jou naar boven!  Moeten we je een NERF ...

Hosting door Fraai