Opnieuw naaktfoto's beroemdheden gelekt. Miley Cyrus, Stella Maxwell en Kristin Stewart hebben het vlaggen.

Drie jaar nadat de iCloud-accounts van verschillende beroemdheden werden gehackt, lopen geruchten binnen dat er opnieuw een grote tweede hack is gepleegd. International Business Times komt met het bericht dat privéfoto’s van golfpoeper Tiger Woods, Olympisch kampioene Lyndsey Vonn, zangeres Miley Cyrus, actrice Kristen Stewart en Victoria’s Secret-model Stella Maxwell zijn gelekt door een website die bekendstaat om het zonder schroom veelvuldig schenden van privacy. Deze celebs komen dus in het lijstje van andere bekendheden, onder wie, Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst, Cara Delevingne en Selena Gomez, wiens privacy ook al eerder werd geschonden.

Wie zijn gat verbrandt moet op de blaren zitten?

Uiteraard duiken nu moraalridders op die pretenderen van ‘Eigen schuld, dikke bult!’. ‘Als je niet wilt dat er naaktfoto’s van je verspreid worden, dan maak je ze toch gewoon niet? Je vriendje of vriendin weet toch wel hoe je er naakt uitziet?’ Of ‘Die smeken om publiciteit, op Instagram zijn ze niet minder naakt.’ zijn maar een paar van de vele kritische reacties die mensen op sociale media deze dagen dan met bakken volladen.  En wij? Wij zitten met zijn allen al te googlen want natuurlijk zijn we allemaal nieuwsgierig en willen we wel eens onze pretstengel met die van Tiger Woods vergelijken of beter, willen we dat liefdesgrotje en liefdesbalonnen(tjes) van Stella Maxwell wel eens van wat dichter inspecteren. Spannend toch?

https://www.instagram.com/p/BXywTPmBIz5/?taken-by=stellamaxwell

Maar hoe zijn we zelf? Nog nooit een pikant fotootje doorgestuurd (gekregen)? Oppassen dus, het zou ons zo maar eens kunnen overkomen, hoewel…wij zijn (nog) geen beroemdheden dus niemand zal hierop zitten wachten. Maar over beroemdheden gesproken, het hoeft niet altijd in het verre Trump-land te zijn waar de foto’s en video’s gelekt worden. Kleine flashback naar begin dit jaar, toen de seksfilmpjes van Patricia Paay door verderfelijke sites als GeenStijl.nl, Dumpert.nl en waarschijnlijk ook wel Clint.be kortstondig online werden gezet.  De batterij van onze smartphone draaide dankzij de vele whatsappberichten in de de verschillende whatsappgroepen waarin wij zitten serieuze overuren. Net als toen de seksfoto’s en -video’s van de Nederlandse vlogster Laura Ponticorvo online werden gezet. Zonder één foto of video werd dit zelfs één van ons meest gelezen artikels van het jaar. Hoe dit komt? Juist, iedereen massaal aan het ‘Googlen’.

https://www.instagram.com/p/BYV19gTj0Nh/?taken-by=lauraponticorvo

Kamping Kitsch

Och ja, wij veroordelen niemand om het op zoek gaan naar…maar hou in het achterhoofd dat de meeste beroemdheden, met uitzondering van Paris Hilton, deze beelden niet gemaakt hebben om ver te verspreiden. Wil je je jaarlijkse dosis aan borsten en pretstokken in levende lijve zien? Ga dan een keer naar Kamping Kitsch! Fun, animatie en de juiste beelden op je netvlies inbegrepen. Oh ja, laat je je door ons in een speciale pose en in vol ornaat fotograferen, kom dan achteraf niet zagen dat je ongecensureerd op de site prijkt…(gelijkenissen als deze met echte gebeurtenissen berusten op puur toeval…not!)

ABP_2601 (Small)

You May Also Like

RIP Stan ‘Marvel’ Lee…de man die ons superhelden leerde kennen…

Bedankt Held! Stan Lee is niet meer. Het trieste nieuws werd gisterenavond bekendgemaakt door ...

Hier is hij dan…de officiële trailer van laaste seizoen Game Of Thrones

Nog een goede maand geduld… Fans tellen al weken af tot 15 april, wanneer ...

Whatmatters dient voor inspiratie 'De Slimste Mens'

Als er één programma is waar onze Digicorder standaard op opnemen staat, dan is ...

Hosting door Fraai