Onbekend maar vet: the Henry WR

Wie sneakers zegt komt al snel bij de grote merken uit, die iedereen aan de voetjes heeft. Wil je eens wat anders, maar toch stijlvol voor de dag komen, dan zijn de nieuwe sneakers THE HENRY  WR, van York Athletics misschien wel iets voor jou.

grey-low-hi-res-2_8x6_1024x1024

Met deze sneakers loop je met de vingers in de neus een marathon, maar ook op straat kan je er mee uitpakken. Sober, licht en matchend met alles. Deze minimalistische sneakers zijn ook nog eens waterdicht, zodat je het kind in je los kan laten en in elke plas kan springen die je tegen komt.
De Dri-Freeze technologie zorgt ervoor dat zweetvoeten een kans krijgen en de rest van de schoen is zo samengesteld dat je er uren mee door de stad kan zwerven, zonder pijn aan je voeten te krijgen.

grey-low-hi-res-3_8x6_1024x1024

Een brede waaier aan kleuren zal zelfs de grootste fashion addict overtuigen en zorgt ervoor dat deze stappers steeds bij je outfit matchen. In België zijn deze runners moeilijk verkrijgbaar, maar je kan ze online bestellen voor 110 dollar, wat een schappelijke prijs is voor een kwalitatieve sneaker die je ook perfect als loopschoen kan gebruiken.

grey-low-hi-res-4_8x6_1024x1024

Van origine richt dit label zich overigens op boksers en andere ruwere kerels met een blanke pit. De rekels erachter deden allen ruime ervaring op bij de giganten en kennen dus het klappen van de zweep. Twijfel je toch nog over de kwaliteit? Deze sneakers worden gewoon in hetzelfde fabriek als ASICS gemaakt, dus geen angst.

You May Also Like

Met naakte vrouwen…zo verkoop je een villa van 100 miljoen dollar!

Vergeet Hebbes, Immoweb en andere vastgoedsites…om een huis van 100 miljoen dollar in de ...

De eerste zonnestraal door ons VELUX raam!

Mannen, wees op jullie hoede! De lente is in het land, de eerste zonnestralen ...

Matte lenzen in je zonnebril voor geen geld!

Niet dat we er tot nu toe zoveel hebben opgestuurd gekregen, maar we worden ...

Hosting door Fraai