Noorse vrouwen komen het vaakst, Braziliaanse het luidst klaar!

Bij Whatmatters lezen we heel wat studies, de één al wat interessanter dan de andere, maar als het over seks gaat spitsen we onze oortjes, laat dat duidelijk zijn. Zo werd er recent een studie gepubliceerd met de luidste, geilste en landen waar het meest gevogeld wordt.

Waar zijn ze wild van seks?

5c23eac4_Orgasm.xxxlarge_2x
Op basis van een studie bij 2.200 personen in 21 verschillende landen werd bepaald in welk land vrouwen het luidst klaarkomen en waar ze het meest wild zijn van seks.
Het geilste land ter wereld blijkt Noorwegen te zijn. Of de koude ervoor iets tussenzit laten we in het midden, maar ze weten er in elk geval wat vogelen is. 35% van de Noren blijkt minimaal 1x per dag klaar te komen, sterk werk! Niet voor niets is Noorwegen dan ook het land met de gelukkigste bewoners ter wereld.
Nu moeten de Zweden er amper voor onderdoen, want deze rekels zouden minimaal 2 tot 3 keer per week klaarkomen.
De meest intense orgasmes blijken dan weer voor te komen in Chili, Italië en Spanje. Warmbloedige landen dus, het andere uiterste. 10 tot 13% van de inwoners omschrijven hun orgasme als niet minder dan extatisch. De Amerikanen zitten hen echter om de hielen want ook daar genieten ze intens van klaarkomen.
9c0286c2f387071b8aeeb3480f1fca5c
Het luidste land? In Brazilië zijn er maar beter dubbele muren, want daar wordt alles bij elkaar gekrijst. Maar daar heb je die dekselse Noren weer, die er amper voor onder moeten doen. De stilste poepers blijken dan weer de Portugezen te zijn, wat we dan weer raar vinden. Niet dat we er ervaring mee hebben, maar toch. Ook met Australische vrouwen kan je gerust in alle stilte rampetampen, ze geven geen kik. De Australische dames blijken dan ook het minst klaar te komen, een oorzakelijk verband is niet bewezen.

Wegblijven uit Canada

Het meest verbazingwekkende? 15% van de Canadezen blijkt nooit klaar te komen. No shit, Sherlock! Wegblijven daar als je opziet tegen urenlang pompen voor niets.
Over de Belgen? Niets geweten, dode mussen als we zijn. Wij zijn er alvast uit, als we ooit scheiden, al is die kans quasi nihil dan gaan we voor een Noorse, schrijf het maar op!

You May Also Like

Hoofdpijn? Aan het bier!

Wij weten alvast wat doen morgenvroeg. Een halve redactie zal morgen op het veld ...

Vraag het Nikita: Bedoelen vrouwen nee, als ze nee zeggen of bedoelen ze ja?

Wij mannen zijn jagers, zien we een prooi dan willen we steken of schieten, ...

7 tips om je gelaat te verzorgen!

Dat de mannenhuis net een tikkeltje anders in elkaar zit dan die van een ...

Hosting door Fraai