Nike pakt uit met een nieuwe SNEAKRS-app

Nadat we eerder al uitpakten met de Nike+ app, krijgen ze er bij de Amerikaanse gigant blijkbaar geen genoeg van. Met de SNEAKRS-app brengen ze weer een nieuw speeltje op de markt, waarbij de liefhebbers als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe releases en waarbij je een handig overzicht hebt van alle beschikbare Nike sneakers.
1024x512_AM97_native_1600
De app is beschikbaar is maar liefst 19 landen en 14 talen. Tijdens de lanceringsweek vind je er trouwens een reeks populaire modellen, die recent nog uitverkocht waren, maar nu dus – waarschijnlijk niet lang – terug beschikbaar zijn.
Zo vind je er vanaf 18 augustus de Nike Air Jordan 1 Royal, de Jordan XL Space Jam en de Air Max 97. De app is natuurlijk zowel voor iOS als voor Android beschikbaar. Downloaden die handel en wegdromen bij zoveel moois!
1024x512_ShoeRows_native_1600

You May Also Like

L'amour toujours: 5 sexy Valentijnsetjes voor haar!

Valentijn…één commerciële geldklopperij of niet, als man kan je beter geen mal figuur slaan ...

De nieuwe Converse All-Star is er!

Eindelijk kan je je Converse All-Stars aan de kant gooien, de opvolger is er. ...

Beseason, omdat het 180 dagen per jaar regent in België!

Ok, de zonnestralen mogen nu dan wel door de wolken priemen, in België weet ...

Hosting door Fraai