Nike pakt uit met een nieuwe SNEAKRS-app

Nadat we eerder al uitpakten met de Nike+ app, krijgen ze er bij de Amerikaanse gigant blijkbaar geen genoeg van. Met de SNEAKRS-app brengen ze weer een nieuw speeltje op de markt, waarbij de liefhebbers als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe releases en waarbij je een handig overzicht hebt van alle beschikbare Nike sneakers.
1024x512_AM97_native_1600
De app is beschikbaar is maar liefst 19 landen en 14 talen. Tijdens de lanceringsweek vind je er trouwens een reeks populaire modellen, die recent nog uitverkocht waren, maar nu dus – waarschijnlijk niet lang – terug beschikbaar zijn.
Zo vind je er vanaf 18 augustus de Nike Air Jordan 1 Royal, de Jordan XL Space Jam en de Air Max 97. De app is natuurlijk zowel voor iOS als voor Android beschikbaar. Downloaden die handel en wegdromen bij zoveel moois!
1024x512_ShoeRows_native_1600

You May Also Like

Respect voor het verleden

Adidas, gaat al jaren mee en is een referentie in sneakers. Wat Whatmatters betreft ...

3 upcoming labels

Labels komen en gaan. Natuurlijk zijn er de evergreens, maar soms wil je toch ...

DEUXBELGES, iedereen uniek

Elke mens is uniek en wij van whatmatters nog wat meer dan een ander. ...

Hosting door Fraai