Nike pakt uit met een nieuwe SNEAKRS-app

Nadat we eerder al uitpakten met de Nike+ app, krijgen ze er bij de Amerikaanse gigant blijkbaar geen genoeg van. Met de SNEAKRS-app brengen ze weer een nieuw speeltje op de markt, waarbij de liefhebbers als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe releases en waarbij je een handig overzicht hebt van alle beschikbare Nike sneakers.
1024x512_AM97_native_1600
De app is beschikbaar is maar liefst 19 landen en 14 talen. Tijdens de lanceringsweek vind je er trouwens een reeks populaire modellen, die recent nog uitverkocht waren, maar nu dus – waarschijnlijk niet lang – terug beschikbaar zijn.
Zo vind je er vanaf 18 augustus de Nike Air Jordan 1 Royal, de Jordan XL Space Jam en de Air Max 97. De app is natuurlijk zowel voor iOS als voor Android beschikbaar. Downloaden die handel en wegdromen bij zoveel moois!
1024x512_ShoeRows_native_1600

You May Also Like

Onze droomvilla staat in Zuid-Afrika, Kaapstad (Foto's)

Zuid-Afrika, eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat we dit nog moeten leren ontdekken. Maar als ...

Relatief onbekend, maar ZEER geliefd

Elke dag ontstaat er wel ergens ter wereld een nieuw sneakermerk , het ene ...

HUGO, is een lefgozertje

Dat HUGO een baasje is (sorry voor het flauwe mopje, nvdr.) dat weten we ...

Hosting door Fraai