Nieuwe hype: Laat de vagina schitteren als een unicorn!

Eerlijk, ons komen ze al bijna de strot uit die unicorns. Je kan Instagram niet meer opensmijten of je ziet ze samen met een roze flamingo wel voorbijdrijven. MAAR er is een trend waarbij we ze wel kunnen appreciëren, de heldhaftige beestjes. De UNICORN VAGINA is waarschijnlijk geen blijvertje, maar hopelijk steek het de grote plas over. Niet dat wij daar dan veel van gaan merken, maar alleen er aan denken doet ons al aan glimlachen.
59282586

Shine bright like a diamond unicorn!

Wat het juist is? Eigenlijk niet veel meer dan met kleurrijke glitters de vagina pimpen. Volgens de fabrikant dé garantie op een speelser seksleven. Tijdens het vogelen glittert en schittert ze als nooit tevoren en mannen zouden er wild van zijn…
Met de Passion Dust Intimacy Capsules geef je echter niet alleen je seksleven een boost, maar ze zouden ook gevaar op geslachtsziektes en zelfs vaginale zonnebrand met zich meebrengen. Niet dat wij van dit laatste last hebben, maar de gedachte om te vogelen met een veredelde My Little Pony (iedereen jonger dan 27 opzoeken), is toch ook niet zo geweldig.

Ruikt naar snoep

screen-shot-2017-07-05-at-2-06-24-pm
Na het inbrengen in de vagina, worden de glitters vrijgegeven met het natuurlijke vocht en het geheel ruikt naar snoepjes! Zure beertjes is geen standaard geur en moet je aan het denken zetten!
Nog een gevaarlijke bijwerking, nee we verzinnen het niet: Astmapatiënten zouden tijdens het oraal bevredigen een aanval kunnen krijgen, patiënten kijk dus uit!
De fabrikant beweert alvast dat het product niet schadelijk en uitvoerig getest is, waar we dan weer wel kunnen inkomen.
Uiteraard trek jij je van al deze heisa geen hol aan en wil je glitters zien bij je vriendin/vrouw/bijslaapje. Bestellen doe je hier, vergeet ons zeker geen foto’s te bezorgen!
Instagram 

You May Also Like

ZO maak je je orgasme intenster

Nu de champagnekurken weer uitgeknald zijn is het tijd om zelf weer te gaan ...

3 wellness retreats waarvan je herboren terugkomt

Iedereen moet er wel eens tussenuit om aan de mallemolen te ontsnappen. Uiteraard zijn ...

Try Out! Deze Shake heeft hetzelfde effect als Viagra!

En wij hebben hem getest! Een bloedpompend, spermaboostend, libido verrijkende milkshake, bedacht door voedingswetenschapper ...

Hosting door Fraai