Nieuw mannen hotspot in Gent: Lost in Pablos

Lost in paradise, was me bekend, maar sinds kort kunnen we daar ook Lost in Pablos aan toevoegen. Het gaat hier om een nieuwe Gentse mannenwinkel, waar je unieke, jonge merken gecombineerd worden met personal styling. Misschien wel echt een paradijsje dus!
Op 1 september opent deze winkel in de Onderstraat in Gent de deuren en je kan er terecht om heel wat hippe labels te ontdekken. Van maatpak tot sneaker en accessoires tot knitweard, de man vindt er alles om zijn garderobe te vullen.


Zaakvoerster Lisa Deridder heeft al meer dan 13 jaar ervaring in fashion en kunt dus het klappen van de zweep. Ze zweert bij unieke merken, toffe prints en bijzondere stoffen en maakt er een zaak van heren van kop tot teen te kleden. Merken? Livid, Johnnylove, Loake en Bob Carpenter zijn er maar enkele van.
Je kan er dus overduidelijk terecht voor casual terecht, maar als je op zoek bent naar een maatpak dan is dit ook het perfecte adresje. Een hele waaier aan Belgische merken leveren de accessoires en je kan er als man dan ook je hartje ophalen.
Een adresje om te onthouden en te ontdekken!
Website

You May Also Like

Heren, geef je ogen de kost, dit is de damestrend komend festivalseizoen!

Waarom een jeans kopen als je alleen de zakken, tailleband en wat naden nodig ...

Chopard lanceert een Alpine Eagle collectie

The rebirth of a watch icon Eigentijds, elegant, expressief en sportief-chic. De nieuwe Alpine ...

Raak je lief nooit nog kwijt in bed dankzij deze lichtgevende lingerie

Licht uit tijdens de seks? Licht aan of uit? De Australische ontwerper Jan Hawley ...

Hosting door Fraai