Met deze 4 tips versier je een betere hotelkamer

Je kan liegen, bedelen, smeken, een nummertje opvoeren met de baliebediende en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar blijkbaar zijn er ook echt 4 trucs die wél werken om een betere hotelkamer te scoren. Niet dat we daar ervaring mee hebben, want wij slapen natuurlijk altijd op president niveau, maar voor de gewone stervelingen onder onze lezers willen we ze toch graag even meegeven.

Tip 1

Pas de ‘ik ben jarig, ik krijg gratis dessert” truc toe

Je kent het ongetwijfeld wel: zit je met de hele vriendengroep te eten wordt voor het dessert de ober ever in de oren gefluisterd dat er eentje jarig is en vervolgens komt er gratis ijs. Dat lukt dus ook bij hotelkamers. Laat – al dan niet subtiel – weten dat je op reis bent ter ere van je verjaardag, trouwdag of zelfs bar mitswa wat ons betreft, zolang je maar een upgrade krijgt. Je speelt overduidelijk in op het sentiment, maar who cares. Krijg je geen upgrade, dan toch op zijn minst een gratis flesje wijn.
Chicago-Trump

Tip 2

Boek je hotelkamer met een chique titel

Met de naam Peeters ga je nooit spontaan een upgrade krijgen, geloof ons. Of er moest misschien Bob voorstaan, maar dan nog. Maar als je er dokter, prof of een adelijkt titel aan toevoegd dan wordt het al een ander verhaal. Een leugentje om bestwil moet toch kunnen nee? En geen angst, ze gaan je heus niet testen.
012517lunchmidseat1_1280x720

Tip 3

Wees trouw aan luchtvaartmaatschappijen en hotelketens

Je mag vreemdgaan zoveel je wil, maar je luchtvaartmaatschappij en vaste hotelketen bedrieg je niet! Een loyalty-programma biedt een goede kans op succes.
full-room-view

Tip 4

Laat een positieve review achter

Uiteraard helpt slijmen. Een positieve review op TripAdvisor, Google of Facebook springt in het oog. Hoewel, wij krijgen nooit wat en breken zelden tot nooit een zaak af, bizar. Soit, vraag bij de receptie spontaan waar je een review kan achterlaten en zie ze glibberen op hun stoel. De volgende keer slaap ook jij op presidentieel niveau!
 
Bron: Panorama

You May Also Like

Racen over de golven met de BugBite

Fan van hout? Wel wat Italiaanse flair in de genen én wil je graag ...

Minimalistisch & strak: Bossa Sound Moonraker

Goed geluid in huis is ontzettend belangrijk, maar minstens even belangrijk is voor mij ...

Ontsnap eens uit de gevangenis

Je kunt een container strategisch positioneren in de haven van Antwerpen of je kunt ...

Hosting door Fraai