Met 7 vrienden voor 89 Euro per nacht logeer je als een koning in dit paleis in Bali

Na Ibiza en Thailand is het nu de beurt aan Bali om ons te verwelkomen als een echte koning. En Bali, mja, wat kunnen we daar over zeggen? Wél, dat we het een prachteiland vinden. Bali is niet alleen dat prachtige land waar de mooiste Instagram-modellen lijken te overwinteren. Neen, het is ook gewoon het meest tot de verbeelding sprekend Indonesisch paradijselijk eiland omlijst met zachte zandstranden, een heldere zee en ingekleurd met uitgestrekte rijstvelden, een woeste jungle en authentieke dorpjes. Zon, zee, lekker eten, cultuur en prachtige natuur, alles wat je van een waar paradijs mag verwachten.

Bali is niet alleen een plek om tot rust te komen of om die ultieme knappe bikinistoot te shooten…ook voor de actieve en minder op social media gevolgde eilandgangers is er genoeg te doen. Want dacht je van activiteiten als surfen, fietsen, duiken en hiken? Bali heeft voor iedere reiziger wat wils! En nu dus ook een paleis dat je met 7 vrienden voor een appel en een ei kan huren.
Bali-11

Vijf verdiepingen telt dit imposant stukje architectuur dat zich midden in de natuur verschuilt. Gelegen aan de Ayung River Valley kun je genieten van een prachtig uitzicht vanaf de verschillende lounge area’s terwijl een butler, een bewakingsagent en mits kleine opleg ook een privé-chef jullie de tijd van je leven geven. Oh ja, uiteraard is er ook WIFI…zodat je de knappe modellen die je ondertussen ongetwijfeld als prinsessen gaat shooten ineens op je Instagram kan uploaden. Jij bent de Koning, niet?
Boeken? HIER!


Bali-1

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Dit is het nieuwe stulpje van Lebron James ($23.000.000)

Een nieuw team…een nieuwe woonst Logisch…want alle dagen het woon-werkverkeer tussen Cleveland en L.A. ...

Het ultieme stulpje voor de vrijgezel

Nu had ik over mijn eigen stulpje tijdens mijn vrijgezellenbestaan ook niet te klagen: ...

De drie meest luxueuze First Class experiences ter wereld

Eerlijkheidshalve dienen we toe te geven dat ook wij meestal met onze benen in ...

Hosting door Fraai