Lepeltje Lepeltje doe je zo!

Mannen, zij staat er zot van! De meeste koppels slapen ook zo in het begin van hun relatie (3-5 jaar). Jullie willen dicht bij elkaar liggen, omdat dat veilig aanvoelt. Je kan je partner niet missen en zou hem het liefst iedere minuut bij je hebben. Zelfs ’s nachts. Ben je langer dan 3 tot 5 jaar samen, dan wacht jij alleen maar op het juiste moment om je arm te bevrijden en je om te draaien voor wat echte slaap. Maar hoe combineer je het beste uit twee werelden? Hoe geef je haar waar ze zo naar verlangt en geef je jezelf op tijd alle ruimte?

  • Maak plaats
    Leg jullie kussens ongeveer 30 cm lager dan het hoofd van het bed. Dit geeft je de ruimte die je nodig hebt om je arm boven je hoofd te strekken, wat later comfortabeler is.
  • Voorkom een slapende arm
    Ga in de normale lepeltje-lepeltje-houding liggen, maar zorg ervoor dat haar hoofd op het kussen rust (en niet haar nek). Zie je de ruimte tussen haar nek en het bed? In plaats van je arm onder haar lichaam te laten afklemmen, steek je je arm recht vooruit door het gat. Je andere arm sla je om haar heen.
  • Trek je voorzichtig terug
    Slaapt ze? Trek je arm voorzichtig terug door het gat, haar kussen ondersteunt haar hoofd. Nu kun je je arm richting het hoofdeinde boven je hoofd strekken, supermanstijl, of je legt ‘m naar beneden, langs je lichaam.

Slaapwel Lads!


Credits: Giphy, Pinterest

You May Also Like

Prettig Exotisch…Fabiola Aguilera

Vandaag dansen we op onze redactie de Lambada. We hebben een ferm exotisch en ...

Shanti Zohra, kandidate Misses Glamour International

Miss-verkiezingen. Stilaan beginnen we ons thuis te voelen in dit wereldje van glitter, glamour, ...

Laura Van Den Eynde schittert als een klein geslepen diamantje

Wie ons al langer volgt weten dat onze roots in Antwerpen liggen. Voor de ...

Hosting door Fraai