Lelijke mannen maken vrouwen gelukkiger!

HEREN, er is nog hoop! Zie je er niet uit als een adonis, heb je geen sixpack om u tegen te zeggen en geen kaaklijn waar je een brood mee kan snijden? GEEN PANIEK! Een recente studie wijst immers uit dat vrouwen gelukkiger zijn met een lelijke man aan hun zijde. Laat hen dit artikel dus lezen en je broodje is alsnog gebakken. Meer nog, eigenlijk offer je je eigenlijk op voor haar!

Lelijk maakt gelukkig

Of de onderzoekers aan de Florida State University zelf spuuglelijk zijn en daarom het onderzoek wat hebben gemanipuleerd, dat weten we niet, we kunnen het alleen maar vermoeden. Er werden in elk geval 113 stellen geanalyseerd, waarbij onderzocht werd of uiterlijk een rol speel in een relatie. Beste onderzoekers, écht dat hadden we jullie zo ook wel kunnen vertellen, al wordt er voor geld veel opgeofferd…
1476902833875
Nu blijkt dat knappe vrouwen onzeker worden van een knappe man en sneller op dieet gaan. Dit zorgt dan weer allemaal voor bijkomende stress die voor spanningen in een relatie zorgt. Vrouwen die samen waren met een ‘gemiddelde’ – wat dat dan ook mag wezen – man, twijfelden minder en waren dus ook gelukkiger.
Ben je dus een gepatenteerde lelijkaard, dan haal je in je volgende gesprek met een bloedmooie deerne – als je daar al aan toekomt natuurlijk – maar boven dat jullie het best samen kunnen zijn omwille van haar geluk en dat jij er an sich geen hol aan hebt. Wie weet gaat ze wel overstag. Doet ze dat niet, dan kan het helpen dat je heel wat roebels op zak en/of op de bank hebt. Dan mag je plots wél lelijk zijn. Succes!
1476902933669
Bron: Esquire

You May Also Like

6 redenen waarom seks op een eerste date verstandig is!

Vroeger, toen de dieren nog spraken, was seks op de eerste date een taboe. ...

Friends with benefits? Zo maak je er een succes van!

Friends with benefits het klinkt aanlokkelijk. Wel de lusten maar niet de nadelen die ...

Hosting door Fraai