Kruip eens op de nieuwe Harley Davidson Fat Bob!

Harley Davidson blijkt het de laatste jaren net wat moeilijker te hebben om zijn motors te verpatsen. Zware motoren, veel uitlaatgassen en verbruik, het staat allemaal wat onder druk in tijden dat alles elektrisch moet zijn. Wat niet wegneemt dat de hertekende modellen voor 2018, om duimen en vingers bij af te likken zijn. Laat die elektriciteit nog maar even links liggen en kruip op een Harley Davidson 2018 Fat Bob!
my-2018-harley-davidson-softail-line_5

Klaar voor de toekomst

De bike wordt met woorden als ‘Battlestar Galactica’ en ‘Zombie apocalypse’ geïntroduceerd, want daar zouden de makers de mosterd hebben gehaald. Putten in het asfalt, modder en andere ongemakken, niets houdt dit gespierd monster tegen.
2018-Harley-Davidson-Fat-Bob-2
Het compleet vernieuwd rijwielgedeelte maakt die softail model maakt deze motor lichter, scherper en wendbaarder. Zo wordt rijden op deze Harley nog aangenamer. Met een band van 160mm beschik je hier ook over het breedste model ooit op een Harley. Hier kan je wel bij je vrienden mee komen aankarren, terwijl de motor toch 16kg lichter is dan het vorige model.
Voor om en bij de 17.000 euro tik je deze stalen ros binnenkort bij je dealer op de kop. Ideaal om die midlifecrisis door te komen. En uiteraard pimp je hem helemaal naar wens!
softail-collection-1-fat-bob-thumb

You May Also Like

BMW 2-serie maakt zware klapper op Nürburgring

Dat liep niet geheel volgens plan Een M240i, laat duidelijk zijn dat dit na ...

Audi e-tron Quattro: Made in Belgium

Met vier ringen kan je weinig verkeerd doen. Audi staat al veel langer dan ...

Whatmatters Roadtest: Tesla Model X 100D

Tesla is all over the news. Het bedrijf van superondernemer Elon Musk en vooral ...

Hosting door Fraai