Kleur je eigen sneakers in!

Net als ons creatief aangelegd en een passie voor sneakers en kleurtjes? Dan hebben we wat voor jou gevonden! Schoenenmerk Koio pakt immers uit met de Capri Bianco Canvas, een sneaker die je helemaal zelf mag inkleuren!

Kleur je eigen sneakers in

img_7739
Je krijgt een witte sneaker en het is aan jou om deze van je favoriete kleurtjes te voorzien. Wat je erop zet, hoeveel en waar, het ligt allemaal in jouw handen. Wat je krijgt is een Italiaanse sneaker van topkwaliteit en het beste leder, al de rest doe je zelf. Verkloten is geen optie.
De eerste honderd klanten van dit type schoen – overigens geen idee hoever ze nu al zitten – krijgen er stiften bij om zelf mee aan de slag te gaan. Slaag je er niet in via hen stiften te bemachtigen, dan kan je altijd nog je zoon, dochter of nicht overvallen of natuurlijk gewoon naar de supermarkt gaan.
img_7740
De sneakers zelf haal je in huis voor 148 euro, wat al bij al ook nog meevalt. Was creativiteit nooit je sterkste kant en voelde je je altijd al comfortabeler met getallen, dan kan je ze ook gewoon wit laten. Dat gaat niemand je kwalijk nemen en het is misschien nog wel beter dan je kliederwerk.
Bestellen doe je hier
 
FacebookInstagram

You May Also Like

Rolex scoort met 'Pepsi' op Baselworld

Fans van luxehorloges opgelet! Het is BaselWorld en daar komen alle topmerken als Patek Philippe, ...

De stijlvolle manchetknopen van Oh My Got

Manchetknopen mogen dan misschien minder populair zijn dan in een wat verder verleden, een ...

Paul Hewitt: de zee rond je pols

Paul Hewitt? Wij dachten eerst dat het een tennisser was. Bleek dat Leyton Hewitt ...

Hosting door Fraai