Kleur je eigen sneakers in!

Net als ons creatief aangelegd en een passie voor sneakers en kleurtjes? Dan hebben we wat voor jou gevonden! Schoenenmerk Koio pakt immers uit met de Capri Bianco Canvas, een sneaker die je helemaal zelf mag inkleuren!

Kleur je eigen sneakers in

img_7739
Je krijgt een witte sneaker en het is aan jou om deze van je favoriete kleurtjes te voorzien. Wat je erop zet, hoeveel en waar, het ligt allemaal in jouw handen. Wat je krijgt is een Italiaanse sneaker van topkwaliteit en het beste leder, al de rest doe je zelf. Verkloten is geen optie.
De eerste honderd klanten van dit type schoen – overigens geen idee hoever ze nu al zitten – krijgen er stiften bij om zelf mee aan de slag te gaan. Slaag je er niet in via hen stiften te bemachtigen, dan kan je altijd nog je zoon, dochter of nicht overvallen of natuurlijk gewoon naar de supermarkt gaan.
img_7740
De sneakers zelf haal je in huis voor 148 euro, wat al bij al ook nog meevalt. Was creativiteit nooit je sterkste kant en voelde je je altijd al comfortabeler met getallen, dan kan je ze ook gewoon wit laten. Dat gaat niemand je kwalijk nemen en het is misschien nog wel beter dan je kliederwerk.
Bestellen doe je hier
 
FacebookInstagram

You May Also Like

Helemaal Brits met Barbour

Je hebt van die fans van stevige winterwandelingen, tripjes in de barre koude of ...

Rapper SKEPTA krijgt zijn eigen Air Max'en

Wie heeft er geen Air Max’en gehad of momenteel in zijn bezit? Wij hopen ...

Vul dat gat in je collectie

  Terwijl het ene redactielid bij voorkeur blootvoets over hete kolen loopt, heeft het ...

Hosting door Fraai