Kennen jullie Fajah Lourens al? Na deze hete clip wel!

Wie kent er Fajah Lourens al? Misschien ken je haar wel onder haar artiestennaam Faya, niet? Onze Nederlandse lezers, die toch zo’n 30% van het lezersaantal omvatten hoeven we ze alvast niet voor te stellen. Voor zij die deze ravissante dame nog niet kennen, geven we eerst een beetje achtergrondinformatie.

Lourens is een 36-jarige Nederlandse actrice, presentatrice, zangeres en DJ die op 21-jarige leeftijd bekend werd door een rol in Goede tijden, slechte tijden. Daarnaast speelde ze een gastrol in Costa en wat andere producties. In 2007 eindigde ze als tiende bij het SBS 6-programma So You Wanna Be a Popstar. Daarnaast heeft ze enkele televisieprogramma’s gepresenteerd, onder andere voor RTL 5. In 2011 beleefde Lourens haar filmdebuut in de Nederlandse film Stiletto’s, waarin ze de hoofdrol vertolkt. Daarnaast speelde ze in 2011 een agente van Interpol in de door Michael Wright geregisseerde film Amsterdam Heavy, die in mei 2011 in première ging tijdens het Filmfestival van Cannes. In 2012 deed Lourens mee aan de realitysoap Expeditie Robinson. Hoewel ze op dag twee als eerste kandidaat werd weggestemd, wist ze zich tot de finale staande te houden. Verder is Lourens één van de lingeriemodellen van het merk Sapph.

?? || MKBM|| Ik ben met MKBM begonnen om anderen te motiveren een Killerbody te krijgen. Wat is eigenlijk een Killerbody? Dat bepaal jij zelf! Met mijn work-out video's help ik jou, jouw eigen Killerbody te realiseren. Schrijf je in via mijn website en wordt vandaag, voor maar € 49,-, een jaar lang MKBM Member. Heb jij je al ingeschreven? www.mykillerbodymotivation.com —————————————- ?? || MKBM|| I started my website a couple of years ago to motivate people to get a Killerbody. But what is a Killerbody? There are many definitions, what is yours? With the work outs by Faya you will get closer to your own Killerbody! Join our community and become a MKBM Member today! #MKBM #Killerbody

A post shared by MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) on

En wie lingeriemodel zegt, denkt direct aan een heerlijk knappe body. Misschien wel té knap! Niet zo heel lang geleden kwam Faya met een nogal pikante videoclip bij haar nieuwe single Flirtation. Zó pikant, dat de toezichthouders bij YouTube het een beetje té vonden en de video offline haalden. In de video staat een verlegen meisje centraal dat een affaire aangaat met een barvrouw. Een soft-erotische clip met veel naakt is wat volgt. Wel nu, de mannen van YouTube misten blijkbaar de knappe Faya want na een paar weken is de heerlijk pikante clip helemaal terug. En nog beter…er is ondertussen zelfs een ‘Behind The Scenes’ opgedoken!
Faya of Fajah Lourens…wedden dat je deze naam nooit nog vergeet?


 
 

You May Also Like

De Kerstman is er vroeg bij dit jaar: Drie Victoria's Secret Angels uit de kleren

Dear Santa… Alsof hij onze gedachten kon lezen, heeft de oude man uit Lapland ...

Rondingen die gezien mogen worden: Janine!

Instagram is een bijzonder fenomeen. We willen er al weleens jongedames benaderen die ons ...

Dochter Bret Michaels was dé sensatie op Miami Swim Week

De 18-jarige schone treedt in de voetsporen van ex-stiefma Pamela Anderson… Als we haar ...

Hosting door Fraai