Kaerel Skincare: no crap, gewoon smeren

Ons teerbeminde velletje is ons veel waard. Nooit geen last gehad van acné, hoogstens een mee-eter of 1.000 en amper rimpels. Of dat maken we onszelf toch wijs. Soit, we zijn in elk geval trouwe smeerders, alleen het label wil al weleens wisselen, afhankelijk van ons humeur, de sponsoring of het budget.

827747c3-239e-49e4-9e3a-1658df84e164

Merk voor mannen

Dit maar als intro om te zeggen: er is een nieuw merk huidverzorgingsproducten voor mannen. KAEREL is de naam en de rekel achter het label komt uit het mooie Utrecht, een studentenstad die we sowieso wel weten te pruimen.

Natuurlijk, crap free en no nonsense, dat zijn de kernwoorden van Esther Keddeman. Gewoon één tube goed product en voor de rest geen gelul. Een attitude waar we ons wel in kunnen vinden, ook al lullen wij er geregeld op los. Esther had al een vrouwen- en babylijn, maar een mannenlijn kon niet uitblijven, deze doelgroep wordt alsmaar interessanter. De tijd dat je als man verdacht was als je smeerde ligt al even achter ons.

15977212_1259158777483670_3637807549016458580_n

Voorlopig is het gamma beperkt tot 3 producten: een shampoo & douchegel, een scheercrème en een gezichtscrème, meer moet dat niet zijn. Momenteel kan je ze al online bestellen, maar binnenkort zullen ze ook wel her en der in winkels opduiken.

De verpakking is strak, zwart en mannelijk, zo hebben we het graag!

Facebook

You May Also Like

Help mee een leven te redden! Whatmatters & Joke van de Velde in de bres tegen darmkanker

Kanker, een vuile ziekte, we kunnen het niet anders verwoorden. Toen we van Dr. ...

Ontspanning troef! Lidl komt met goedkope jacuzzi!

Eerlijke jongens we zijn, moeten we bekennen tot op de dag van vandaag nog ...

Zo gedraag je je in de gym: DE GYM ETIQUETTE!

In de gym, daar zie je wat. Natuurlijk niet als je bijvoorbeeld in The ...

Hosting door Fraai