Instafamous, mysterieus en een vleugje Italiaanse flair: Chiara Maria!

“Maria, Maria, she reminds me of a west side story, … “, met dat deuntje in ons hoofd doken we de wagen in. We wisten Chiara Maria te spotten op Instagram, contacteerden haar en lieten er voor de rest geen gras over groeien soms is snel handelen nodig. Deze Nederlandse, die al een heel tijdje in België woont, bleek de verplaatsing meer dan waard. We hielden het kort en krachtig, kwestie van Chiara haar tijd niet al teveel in beslag te nemen. Studeren en modellenwerk is immers een intensieve bezigheid! En we hadden geen huisdier bij om het nog wat langer te rekken, jammer genoeg…
Chiara, stel je jezelf even voor?
Hallo heren, mijn naam is Chiara en ik ben 24 jaar. Ik kom uit Nederland maar ik woon al een aantal jaar omwille van mijn studie in België. Naast dat ik studente diergeneeskunde ben verdien ik bovendien wat centjes met modellenwerk en Instagram.
 
ATT00001
Daar ben je ons inderdaad opgevallen. Ben je al lang bezig met modellenwerk?
In 2015 heb ik met een grote missverkiezing meegedaan en ben ik Miss Best Model 2015 geworden. Sindsdien hebben veel fotografen interesse om met mij samen te werken. Daarnaast ben ik sinds een half jaar wat actiever bezig op Instagram waar ik mijn meest recente (portfolio) foto’s plaats.


Dat kunnen we alleen maar appreciëren! Was het al in kinderdroom om modellenwerk te doen?
Nee hoor, het is nooit een droom geweest om model te worden. Ik wilde eigenlijk altijd Miss worden, vandaar dat ik in 2015 heb meegedaan aan een verkiezing. Ik ben er gewoonweg in gerold.
Hadden we dat eerder geweten, je had zo maar mee kunnen doen aan onze verkiezing. Misschien volgend jaar… Ben je dan ook wat nuchterder dan andere modellen?
De meeste meiden zetten inderdaad alles op alles om model te worden en zijn gevoelig voor commentaar over hun lichaam. Ik trek mij daar totaal niets van aan, doe lekker mijn eigen ding en waar ik mij goed bij voel. Ik stel duidelijk grenzen bij fotografen en blijf mezelf trouw. Daarnaast vind ik mijn studie het belangrijkste (het modellenwerk is natuurlijk wel een leuke bijkomstigheid) en denk veel aan de toekomst/langere termijn. Júist omdat ik niet te “geforceerd” model wil zijn onderscheid ik mij van de anderen vind ik en heb ik al aardig wat leuke klussen gehad. O ja, ik spreek ook Italiaans. Dat vinden de mannen altijd wel leuk 🙂

Ooo Italiaans, misschien moet je dan straks inderdaad maar wat brabbelen. We verstaan er geen hol van Principessa, maar het klinkt inderdaad goed. Soit, gezien je nuchterheid, verbluf ons met je favoriete quote!

 
Niets is onmogelijk, als je er maar hard genoeg voor werkt.
 

Oerdegelijk! Wij volgen je al, maar waarom moeten onze lezers je volgen op de sociale media?
Je móet natuurlijk niets, maar als je niets anders te doen hebt of je bent wel benieuwd geworden naar mij, kan je altijd een kijkje nemen op mijn Instagram voor de nieuwste foto’s. Of als je als fotograaf geïnteresseerd bent om mij te boeken, contacteer me gerust!
En dan nog openlijk solliciteren ook! Even de persoonlijke toer op: Chiara, heb je een vriend?
Voor jullie een vraag, voor mij een weet 🙂


BAM, deksel op de neus, ijskoud! Wat zijn de must have eigenschappen van je al dan niet imaginaire vriend?
Lief, betrouwbaar en knap, haha.
Chiara, ware schoonheid zit vanbinnen! Heb je nog een tip voor de koene ridders die nog op zoek zijn naar een prinses?
Wees romantisch, origineel en durf flink je best te doen voor een meisje/vrouw. O ja, blijf altijd trouw.
Geen onmogelijke eigenschappen! Als je gaat stappen of op pad gaat Chiara, waar is dat dan?
Ik ben sinds kort dol op sushi, zeker als het all you can eat is. Italiaans is natuurlijk ook mijn favorjet, gezien mijn Italiaanse roots, zoals het eten van mijn nonna (oma). Qua stappen ga ik heel graag naar de Jimmy Woo en de Escape in Amsterdam. Of de Red&Blue in Antwerpen.
All you can eat, je blijft een Hollandse natuurlijk! Chiara als afsluiter, heb je nog grote ambities?
Ik zet alles op alles om een hele goede dierenarts te worden. O ja, nog vele leuke opdrachten als model krijgen.
Als wij nog eens pijn hebben aan onze staart of aan ons pootje komen we zeker langs! Het was ons een waar genoegen om even met je te praten, wensen je nog alle succes en blijven je natuurlijk volgen. Wil jij dit raspaardje met Nederlands/Italiaans bloed ook volgen, neem dan een kijkje op haar Instagram. Volgen kost helemaal niets!
Credits: Luc Laureys / Phil Tubbax

You May Also Like

Kleurrijke Marisa Papen gaat wel erg kunstig naakt! (NSFW)

Stars slipping through the clouds. Shoot and fall, travel in time. A stellar explosion, ...

Mariah Rivera, dé bom uit Sin City!

What happens in Vegas… Mag soms best gewoon met iedereen gedeeld worden! Gelukkig is ...

Katja Schuurman is een serieus deugnietje

Gert ‘Laid’ Night? Wie kent Katja Schuurman niet? De ondertussen 44-jarige Nederlandse actrice en ...

Hosting door Fraai