HUTCH pakt stevig uit tijdens het Antwerp Fashion Festival

Dit weekend is het weer feest in Antwerpen. Iedereen met een hart voor fashion kan immers zijn hartje weer ophalen tijdens het Antwerp Fashion Festival. Bovendien is het zondag ook een koopzondag, dus wordt het ongetwijfeld over de koppen lopen. Gezellig!

21077643_286426155096589_849660057351023785_n

Hutch meets Land Rover

Het volledige programma kan je hier vinden, maar wij lichten er alvast een eventje uit bij HUTCH, niet voor niets één van onze favoriete shops. Zij combineren immers dit weekend art, fashion and cars, 3 dingen waar we alvast bij Whatmatters geen nee tegen zeggen.


Zo zal kunstenaar Philippe Stella er een live art performance verzorgen voor de winkel en zorgen de mensen van Jaguar Land Rover Metropool er voor de nodige stoere en blitse wagens. Combineer die twee en je kan er vanop aan dat Philippe een wagen onder handen zal nemen. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat. Ook de nieuwe Range Rover Velar wordt er trouwens aan het publiek voorgesteld. Als de geweldige items van deze men’s contemporary store nog niet genoeg zijn om naar de Steenhouwersvest af te zakken, laat dan deze waanzinnige wagen, het laatste duwtje in de rug zijn.
tu7ylzwb4si6
De volledige fall/winter 2017 collectie wordt er getoond en ook de eigen HUTCH lijn wordt voor het eerst in vol ornaat gepresenteerd.
N8N zorgt voor de nodige beats en dat mag met een Carlsberg in de hand zijn. Wij vaardigen alvast onze nieuwste aanwinst in het team Patrice Vangeel af om de sfeer op te gaan snuiven, wat beelden te schieten en een reportage te maken. Binnenkort stellen we hem wel eens deftig voor!
21151243_1629321847142250_4226748460457931505_n

You May Also Like

Ga de zon tegemoet in deze Paul Smith zonnebril!

Wat heb je nodig op een zonnige dag? Naast een vrije dag, iets fris ...

Vergeet Facebook, Tinder,… Hier netwerkt dé Elite!

Ok, in onze jonge tijd hielden we ons veelvuldig bezig met Facebook, Instagram, Snapchat ...

Van goud, over zilver, naar leder

Toen er een persbericht binnenkwam van Wim Meeussen, deed dit een belletje rinkelen, maar ...

Hosting door Fraai