Hier waren de heren voetballers deze zomer te spotten!

Uiteraard hadden we als kind posters van voetballers tegen onze muur hangen. Ondertussen kennen we heel wat profvoetballers persoonlijk en is de bewondering wat minder. Het zijn ook maar mensen. Ben jij wel iemand die in de voetsporen van deze goden wil treden, dan heeft de reisorganisatie Travelbird wel een hele leuke studie gepubliceerd. Ze hebben even bekeken naar waar de profvoetballers hebben gereisd en hoeveel kilometer ze hebben afgelegd. Kwestie van hen op een deftige manier te kunnen stalken.
pexels-photo-307001

Ibiza op nummer 1

De belangrijkste conclusie? Van de 300 populairste voetballers ter wereld trokken er maar liefst 42 naar Ibiza. Kwestie van nog maar eens te onderstrepen dat dit eiland dé place to be is om beroemdheden te spotten. Los Angeles – waar Jelle Van Damme heel wat voetballers te slapen heeft gelegd – kwam op een verdienstelijke 2de plaats.
Piqué-17
Gerard Piqué – al dan niet met Shakira – heeft misschien ook wel figuurlijk, dat weten we niet, het meeste aantal kilometers op de teller. Hij legde maar liefst 46.923,30 kilometer af deze zomer. Best wel wat airmiles gescoord dus.
pexels-photo-164183
En de Belgen? Kevin de Bruyne werd gespot in Marbella, de Verenigde Staten en Bora Bora. Terwijl Batschuayi Los Angeles en Parijs onveilig maakte. Brecht Dejaegere toch niet meteen de grootste deugniet volgens ons trok naar Mallorca en de Verenigde Staten. We hadden toch beter wat harder getraind en wat langer prof gebleven, al scoort Jens met St.-Tropez natuurlijk ook punten.
Qua kilometers waren Neymar JR en Cesc Fabregas goed voor zilver en brons.
pexels-photo-421927
Het volledige resultaat van het onderzoek kan je trouwens hier terugvinden. Aangezien het seizoen zowat overal terug begonnen is, is het wachten tot volgend jaar om ze te gaan spotten, maar dan weet je op zijn minst al waar je kan beginnen. Vraag voor ons ook even een handtekening al je er toch bent.
 

You May Also Like

Game of Thrones trapt seizoen af met 8 verschillende whisky's!

Game of Thrones on the Rocks please… Whisky moet je leren drinken…voor zij die ...

Beste champagne komt van…de Lidl!

De tijd wij met de flessen Veuve gooiden op een dinsdagnacht in een kelder ...

Een gesprek met influencer én gedreven ondernemer Freya Poppe

Freya Poppe verwierf nationale bekendheid door haar deelname aan Pink Ambition op Vijf. De ...

Hosting door Fraai