Hét zomerse klokje: Nomos Glashütte Ahoi Aqua Neomatik

Ben je voor blauw? Dan hoort dit klokje gewoonweg in je collectie. Zeker als je over blauwe oogjes beschikt is dit het ideale polsjuweeltje. Over welk model we het hebben? De Nomos Glashütte Aqua Ahoi.

Zomers klokje

Met deze stalen automatische horloges uit de Aqua-collectie duik je tot maar liefst 200 meter diep, moest dat dan al nodig zijn, maar vooral je hebt er een rasechte blikvanger mee rond je pols. Er zijn heel wat – licht van elkaar verschillende modellen – verkrijgbaar, maar stuk voor stuk zijn het vrij zomerse exemplaren. Zowel voor de smallere als de bredere pols zijn er opties, want met de kleinste case van 36mm, komen ook de iets minder brede rekels aan hun trekken.
ahoi-link
Ben je niet voor blauw? Geen probleem, misschien is knalrood dan wel wat voor jou…
De gewoven straps zijn steeds in het lichtgrijs of zwart verkrijgbaar en zijn een design van Nomos zelf, gefabriceerd in Frankrijk.
05_NOMOS_Ahoi_Datum_signalblau_mood_suitcase
Onze favoriet? De Ahoi Neomatik Singnalblau met zwarte strap. Past perfect bij onze kijkers!
De kostprijs van deze reeks? Die schommelt tussen de 3.000 en de 4.600 dollar. Niet goedkoop voor een zomers horloge, dat eerder sportief oogt, maar je krijgt er wel de legendarische Nomos kwaliteit voor in de plaats.
NOMOS_Ahoi_neomatik_signalblau

You May Also Like

Lease eens een koptelefoon!

Wist je dat er per jaar heel wat koptelefoons worden weggegooid? Maar daar is ...

Drijvend beerpong-spel is het hebbedingetje dit lang en zonnig weekend

Al hangend in het zwembad beerpongen…we hebben al slechtere weekends gekend… Mannekes, het wordt ...

Hosting door Fraai