Het sublieme geluid en design van de nieuwe B & O Beolab 50

Ben je op zoek naar een wel heel bijzonder eyecatcher voor je interieur, eentje die ook nog eens een geweldig geluid produceert? Dan moet je – als je budget het toelaat – een Bang & Olufsen Beolab 50 in huis halen, zo simpel is het.
360_First_Frame
Met deze geweldige speaker heeft het bedrijf immers zichzelf overtroffen op alle vlakken. De futuristische speaker zit vol tegenstrijdige materialen, die toch een harmonieus geheel vormen. Een zilveren gepolijst frame wordt gecombineerd met eiken lamellen en een zwarte stof. Bovenaan vind je de akoestische lens, die uit de speaker kan glijden, een waanzinnig bijkomend effect.
141857-speakers-news-bang--olufsens-beolab-50-are-£20000-of-danish-audio-heaven-image1-3hlyebs7jt
De versterkers onderaan zijn goed voor 2.100 watt, waarmee je dus al een serieus feestje kan geven. Het geluid verspreidt zich perfect over de gehele ruimte of je kan het zelfs een bepaalde richting uit sturen.
De Beolab 50 beschikt ook over een microfoon met de Active Room Compensation technologie. Concreet wil dit zeggen dat het geluid in elke ruimte optimaal is, door verschillende filters toe te passen.
IMG05_170508_BO_DH_02_002
Nu, zoveel kwaliteit en design is niet voor elke sterveling weggelegd. De Beolab 50 kost maar liefst 13.295 euro. Pittig dus! Je hoort echter onmiddellijk het verschil met andere speakers, spring maar eens een B&O Shop binnen en je zal het bevestigen. Slacht dat spaarvarken en haal het ultieme geluid in huis, die wereldreis kan later ook nog!
BeoLab-50-Top-side-view-w-lens
 
 

You May Also Like

Nooit meer koude voeten en een pak minder blessures!

Aangezien ik deze zomer een marathon wil uitlopen – die zatte, goede voornemens toch ...

's Werelds eerste bierhotel met een tap in elke kamer!

Prioritair als we op hotel gaan? Luxe! Maar als dat aangevuld kan worden met ...

Hosting door Fraai