Help haar! 23 dingen die de smaak van jouw sperma beïnvloeden

IMG_9580

Mannen, we kunnen er niet omheen, we worden wel eens graag verwend met een stevige pijpbeurt. Dit kan zijn als stevig voorspel maar evengoed kan een pittige orale verwenbeurt uitmonden in de…mja, mond. Als man, een echt genot. Eén, je hoeft op je hoogtepunt niet snel nog te zoeken naar een zakdoek of ander lichaamsdeel om de boel onder te smossen en te eindigen in misschien wel een anti-climax…en twee, de extra gevoelige pretstengel die door haar nog netjes zal worden proper gelikt zal je nog enkele tientallen seconden extra plezier bezorgen.
Maar, voor we hier de gevoelige snaar toucheren,… zorg ervoor dat zij er tenminste ook iets aan heeft. Eerst en vooral, zorg voor een proper gewassen exemplaar en verwittig haar tijdig van jouw hoogtepunt. Echt niemand is gebaad bij het onverwacht lozen van een kwakje. Als ze zich verslikt, ben je misschien wel letterlijk en figuurlijk de gebeten hond. Weet ook dat de meeste vrouwen er ook niet voor staan te springen en je witte mayonaise niet spontaan op hun bakje friet willen. Toch kunnen wijzelf, mannen, ervoor zorgen dat de smaak van het proteïnerijke goedje best wel oké smaakt.

Alcohol, sigaretten en bittere groenten verslechteren de smaak van jouw sperma altijd. Zoet fruit daarentegen verbetert de smaak van jouw zaad. Bij deze alvast 23 ingrediënten die je wel/niet mag eten. Laat het maken van het boodschappenlijstje deze keer maar door jezelf maken, scoor je gelijk dubbele punten! Succes!

IMG_9574

Te vermijden

 • rood vlees
 • melkproducten
 • alcohol
 • roken
 • koffie
 • bloemkool
 • kool
 • broccoli
 • asperges
 • look
 • junkfood

Te nemen

 • kaneel
 • ananas
 • tarwegras
 • pruim (het fruit!!!)
 • dadel
 • kiwi
 • peterselie
 • selder (libido bevorderend)
 • citroen
 • pepermunt
 • water
 • veenbessensap

IMG_9576
Met dank aan de hitsige en knappe redactrices van Flair.be die dit voor ons hebben uitgetest.
Foto’s: Pinterest

You May Also Like

De ultieme truc voor Tinder succes!

Helden op Tinder ze bestaan. We menen ons te herinneren dat dit in een ...

Maandag middel tegen wallen

Het is maandag! Weg met de wallen

En dan bedoelen we niet die in Amsterdam, maar degene onder je ogen. Na ...

5 tips om succesvol te flirten

We geven het toe, wij zijn er al laaaaaaang niet meer mee bezig, maar ...

Hosting door Fraai