Helemaal weg van deze RED DOT TATTOOS

We kunnen nog niet teveel verklappen, maar dat we schoon als we zelf zijn, binnenkort wat rond tattoos gaan doen staat vast. Kan je niet wachten en wil je al een exemplaar op je lichaam laten vereeuwigen, dan brengen we graag de RED DOT TATTOOS van Mentat Gaze onder de aandacht?
Alle tattoos van deze vrouwelijke artieste bevatten immers een poëtisch rood bolletje. Vaak gaat het om surrealistische exemplaren met dieren, van een ongekende schoonheid, die de kunstenares uit Istanbul nog een extra toets geeft met het karakteristieke rode bolletje. Wij vinden ze alvast enorm geslaagd.

Pure line art

Het gaat hier om pure line art met zwarte inkt, waarbij het rode puntje het verschil maakt met anderen en voor een herkenbare stijl zorgt. Achter het rode puntje zit trouwens een verhaal, want Mentat voelde zich jarenlang ongelukkig in haar vorige job en het rode puntje symboliseert haar hoop en moed om het roer om te gooien.
Deze artieste brengt met haar kunst zelfs ons aan het twijfelen, maar voorlopig houden we stand. Ook helemaal weg van de stijl? Boek een tripje naar Istanbul of begin al met een kijkje te nemen op haar Instagram of stuur haar een mailtje!

You May Also Like

The Royal Snail Hotel of all places…

De Walen, het klinkt als een exotische soort en dat is het ook, meer ...

Exclusief horlogemerk IWC Schaffhausen opent whiskybar!

Wat zeggen ze wel eens? Alle goede dingen bestaan uit drie? Wel, wat als ...

Dit op waterstof aangedreven superjacht is het diktse ooit

Het jacht van de toekomst… De Monaco Yacht Show in Monaco is voorbij. De ...

Hosting door Fraai