Helden barbecueën in stijl met Höfats!

Het weer is beter de komende dagen en omdat je niet weet hoelang het in ons landje duurt, steek je maar beter onmiddellijk de barbecue aan. Uiteraard kan je onze vrienden van Top Of The Grill bij je thuis uitnodigingen, maar je kan ook zelf aan de slag met de geweldig stoere Höfats.
19055776_761762770677079_5308749140756480995_o

Duits design

Op dit Duitse beestje barbecue je in stijl en proef je de heerlijke smaak van de houtskool goed door. Het design mag dan uiterst modern zijn, barbecueën doe je traditioneel. Deze cone BBQ onderscheidt zich echter door één echt unieke eigenschap: de hoogte van de vuurhaard of warmtebron kan namelijk makkelijk geregeld worden via een hendel aan de zijkant van de BBQ. Geen verbranden poten of geklooi meer met het rooster dus!
De 3 hoogtes zorgen altijd voor een perfect resultaat. Bovendien kan je dit pareltje na het culinaire festijn ook gewoon gebruiken als terrashaard, zodat je net een tikkeltje warmer de sangria of sloten wijn kan binnenspelen.
19029287_761763164010373_2323331189092535912_n

Prijzenpakker

Twee stevige roosters en een hoogte van 105 centimeter laten je toe comfortabel en economisch de show te stelen achter het vuur. De Höfats kaapte trouwens in 2015 de Reddot Design Award weg, we zijn dus zeker niet de enigen die beweren dat dit toestel er mag wezen.
Voor meer informatie, sfeerbeelden en technische uitleg – ja, we hebben freaks onder onze lezers – kan je terecht op de site. De leek moet gewoon weten dat dit beestje 600 euro kost en voor een perfect stukje vlees of vis zorgt. Smakelijk en jullie weten het ondertussen, indien we worden uitgenodigd maken we graag tijd!

Facebook /// Instagram

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Brute villa in Beverly Hills

Wat Als?…je 5+2 juiste cijfers scoort en de laagste Euromillions jackpot wint die er ...

Deze waanzinnige villa in Thailand huur je met 8 vrienden voor maar 145€/dag!

Deals…als we ze kunnen vinden, zijn we niet te beroerd ze ook met jullie ...

Hosting door Fraai