Goedmaakseks is GEEN oplossing!

Heb je weer eens kletterende ambras gemaakt en wil je het met een potje stomende goedmaak seks gaan recht trekken? Bezint eer ge begint!
Hoewel emotionele en heftige goedmaak seks geweldig kan zijn, is het verstandigste wat je kan doen als je net ruzie hebt gemaakt met je lieftallige vrouwtje, samen een potje huilen. Nee, wij verzinnen dit niet, het staat zwart op wit in een studie!

Huil samen een potje

Volgens een onderzoek van de wereldberoemde* Bucknell Universiteit blijkt immers dat goedmaak seks weinig bijdraagt aan het welzijn van je relatie. Uit een bevraging bij 74 deelnemers bleek dat mensen sterk geloven in goedmaak seks en na ruzie hun geliefde het liefst alle hoeken van de kamer laten zien. Nee, uiteraard niet met de vuistjes, maar met de roede iets lager. Vrouwen denken daar – verbazingwekkend genoeg* – lichtjes anders over.

 
Vrouwen blijken sneller te vergeven als je de man huilt, oprecht sorry zegt en tijd met haar doorbrengt om het goed te maken. Daar hecht ze dus veel meer aan dan tegen de muur geplakt te worden.
Een beetje EQ tonen is dus aangewezen, je testosteron laat je luttele uren later maar spreken, heren.
_main2_sex_4
Trouwens je hoeft geen angst te hebben dat je als een watje bekeken gaat worden als je huilt, vrouwen vinden dan gewoon dat je een gevoelig kantje hebt en dat je in ‘touch’ bent met je gevoelens. Probeer het de volgende keer dat de potten en pannen door de keuken vliegen zeker eens uit!
*Milde ironie

You May Also Like

Omdat wij wel van rebellen houden

Pink Rebel, een blog met gevoel De kans dat wij bij Whatmatters afsteven op ...

Vitamin Well, het beste van Zweden

Maandag, de dag dat we ons bij Whatmatters voldoende dienen te hydrateren. Recupereren van ...

Personal Trainer Romina Nagit neemt ons onder handen!

Om nu te stellen dat de lichamen van de Whatmatters redactie kathedralen zijn, dat ...

Hosting door Fraai