Goedmaakseks is GEEN oplossing!

Heb je weer eens kletterende ambras gemaakt en wil je het met een potje stomende goedmaak seks gaan recht trekken? Bezint eer ge begint!
Hoewel emotionele en heftige goedmaak seks geweldig kan zijn, is het verstandigste wat je kan doen als je net ruzie hebt gemaakt met je lieftallige vrouwtje, samen een potje huilen. Nee, wij verzinnen dit niet, het staat zwart op wit in een studie!

Huil samen een potje

Volgens een onderzoek van de wereldberoemde* Bucknell Universiteit blijkt immers dat goedmaak seks weinig bijdraagt aan het welzijn van je relatie. Uit een bevraging bij 74 deelnemers bleek dat mensen sterk geloven in goedmaak seks en na ruzie hun geliefde het liefst alle hoeken van de kamer laten zien. Nee, uiteraard niet met de vuistjes, maar met de roede iets lager. Vrouwen denken daar – verbazingwekkend genoeg* – lichtjes anders over.

 
Vrouwen blijken sneller te vergeven als je de man huilt, oprecht sorry zegt en tijd met haar doorbrengt om het goed te maken. Daar hecht ze dus veel meer aan dan tegen de muur geplakt te worden.
Een beetje EQ tonen is dus aangewezen, je testosteron laat je luttele uren later maar spreken, heren.
_main2_sex_4
Trouwens je hoeft geen angst te hebben dat je als een watje bekeken gaat worden als je huilt, vrouwen vinden dan gewoon dat je een gevoelig kantje hebt en dat je in ‘touch’ bent met je gevoelens. Probeer het de volgende keer dat de potten en pannen door de keuken vliegen zeker eens uit!
*Milde ironie

You May Also Like

5 Blowjob standjes waar ook zij iets aan heeft!

Vraag aan 10 mannen wat het ultieme seksuele genot is en iets meer dan ...

Waarom Netflix zaaddodend is?

Ben jij ook zo een binge watcher die elke serie op Netflix heeft gezien ...

7 tips om dit weekend een vrouw te verleiden

Niet dat we superhelden waren in onze jonge tijd, maar toch … Ergens zullen ...

Hosting door Fraai