Ga eens op 5-daagse SEKSCRUISE!

Nu zijn we bij Whatmatters niet vies van wat vrouwelijk schoon, wat artistiek naakt en af en toe eens een prikkelend filmpje, maar een 5-daagse sekscruise, dat is voor ons een brug te ver. Zo, dit moesten we zeggen van onze vriendinnen en dan nu meer info!
Eerder was er al Desire Cruises, waarbij je als rampetampende rekel Europa kan doorvaren, maar nu is er een collega/concurrent bijgekomen: Couples Cruises. Wat ze beloven? Een 5-daagse orgie op een boot, waar maar liefst 2.000 passagiers bij aanwezig zijn. Waar blijven die beelden?!
maxresdefault

Swing, swing, swing, met die putter van je! 

Op 3 oktober vertrekt deze ‘Naughty Cruise’ vanuit Los Angeles naar Enseneda, Mexico, om vervolgens tegen 7 oktober terug aan te meren in LA. Wat er in tussentijd op het programma staat? Moeten we daar nu echt een tekening bij maken?
desire-barcelona-home-jacuzzi
Volstaan de 4 nachten vol erotisch plezier niet? Geen probleem, je kan deze unieke belevenis ook nog eens verlengen. Je plakt er probleemloos nog 3 dagen ‘Naughty in Los Angeles’ aan vast! Dit feestje gaat overigens door voor de cruise, dus vermoei je al niet te veel!

Op de boot zelf zijn er verschillende thema-avonden voorzien. Zo is er onder meer een Tropical Night en Mardi Gras. Wij weigeren er ons iets bij voor te stellen!
De swinger in jezelf loslaten? Boeken doe je hier! Wij wachten wel rustig op het beeldmateriaal.

You May Also Like

Ola, wij gaan voor granola

Of we gezonde jongens zijn bij Whatmatters?  Laten we dat even in het midden ...

PornHub bestaat 10 jaar, hoera: 10 weetjes!

PornHub – ja, je kent het – bestaat 10 jaar en dat vieren we ...

Weg met Roos!

En dan hebben we het niet over een bloem, de kleur, het lief van ...

Hosting door Fraai