Ga eens dineren voor 1.8 miljoen…

Nu gaan we bij Whatmatters ook weleens graag op sterrenniveau tafelen, maar 1.8 miljoen voor een etentje, dat vinden wij toch ook lichtjes buitensporig.

Dat is het leven

Nu krijg je voor je bij Ce La Vi de voetjes onder tafel schuift wel een helikoptervluchtje, een tochtje met een cruiseschip en een Rolls Royce aangeboden, maar dan nog.
Screen-Shot-2015-10-03-at-11.52.15
Waaran je je nog mag verwachten? Je hebt het restaurant helemaal voor jou en je geliefde alleen, geniet van 18 gangen, een fabuleus uitzicht en bij het naar huis gaan krijg je nog een cadeautje mee. Het restaurant ligt overigens op het dak van het Marina Bay Sands hotel in Singapore.
103785314-Cê-LA-VI-SkyBar---I
Tienduizend rozen omringen je tijdens de maaltijd, terwijl je geniet van de allerbeste gerechten en wijnen. Wat je dan als cadeautje krijgt? De eetstokjes met ingelegde diamanten en je naam in gegraveerd zijn een leuk souvenir, maar wel eentje dat waarschijnlijk nooit de kast of kluis meer uitkomt. Dan heb je meer, of je vriendin/vrouw/bijslaapje alvast aan de ring met blauwe diamant.
Ce-La-Vi-restaurant-Marina-Bay-Sands-Hotel
Voorafgaand aan de reservering moet je trouwens een grondige screening ondergaan, dus ook al wil je bijna 2 miljoen aan een diner uitgeven, dan nog moet je toegelaten worden. Heb je een klein hongertje en mag het wat kosten? Succes zouden we zeggen!
a2b1c53289a5728607ba474f3270225e

You May Also Like

Culinair leven in de brouwerij: BREW and STEW

Weet je nog niet wat doen volgend weekend? Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen (2018) ...

Gin uit de Antwerpse Alpen

Wie thuis is in de Wilde Zee in Antwerpen kende Café Matterhorn al jaren. ...

Whatmatters Weekend-Tip: We Can Dance (Zeebrugge)

Waar zijn die Cowboys en Cowgirls hier? En of we getriggerd zijn na de ...

Hosting door Fraai